reklama
bada m.
Fanka BB :)
miłego dnia i tygodnia dopiero wróciłam i zaraz idę po M do szkoły i zanieść L4,u mnie tak ciepło,że aż głupio-jak dla mnie może byc tak cały czas ;-)
Od 5 rano nie śpię tak sie stresowałam wizytą chyba,pewnie padne po obiedzie
Od 5 rano nie śpię tak sie stresowałam wizytą chyba,pewnie padne po obiedzie
agulqa_b
Femme mnie wczoraj tak glowa bolala
I w ogole momentami jakis dziwnie mi sie krecilo nie wiedzidc czemu
Dzis poki co jest ok
Yggam super!!! Ciesze sie ze juz u siebie
Sama chcialabym raz jeszcze miec ta radosc wprowadzenia sie na swoje ;-)
Ale z naszym trybem zycia to kto wie kiedy sie znow przeprowadzimy
Mcpearl mi sie zdarzaja skurcze coraz czesciej i faktycznie coraz mocniejsze
Dzis w ogole jakos mnie podbrzusze boli
Alecta ja dzis musze skonczyc pudelka dla mlodego i zaczac dla sis bo czas nie stanal w miejscu tylko zapieprza
Dagi czekam na fote
Ja robie siku przed samym spaniem i w nocy nie wstaje
Moze raz czy dwa mi sie zdarzylo ze musialam isc
Szpital zakiczony
Bylam na poczcie wyslac doki do klientow
Zahaczylam o kaufland i kupilam wode w butelce z dziubkiem
Apteka i pojemniczek na mocz, moze jutro rano wstane i podam tesciowej to mi zawiezie do badania
Ktg umowione a pt na 14
A ja zaszlam tez do fryzjera, obcielam tylko koncowki ale zadowolona jestem bo to najwieksze siano mi obcial wiec mam troche spokoju :-)
I w ogole momentami jakis dziwnie mi sie krecilo nie wiedzidc czemu
Dzis poki co jest ok
Yggam super!!! Ciesze sie ze juz u siebie
Sama chcialabym raz jeszcze miec ta radosc wprowadzenia sie na swoje ;-)
Ale z naszym trybem zycia to kto wie kiedy sie znow przeprowadzimy
Mcpearl mi sie zdarzaja skurcze coraz czesciej i faktycznie coraz mocniejsze
Dzis w ogole jakos mnie podbrzusze boli
Alecta ja dzis musze skonczyc pudelka dla mlodego i zaczac dla sis bo czas nie stanal w miejscu tylko zapieprza
Dagi czekam na fote
Ja robie siku przed samym spaniem i w nocy nie wstaje
Moze raz czy dwa mi sie zdarzylo ze musialam isc
Szpital zakiczony
Bylam na poczcie wyslac doki do klientow
Zahaczylam o kaufland i kupilam wode w butelce z dziubkiem
Apteka i pojemniczek na mocz, moze jutro rano wstane i podam tesciowej to mi zawiezie do badania
Ktg umowione a pt na 14
A ja zaszlam tez do fryzjera, obcielam tylko koncowki ale zadowolona jestem bo to najwieksze siano mi obcial wiec mam troche spokoju :-)
Agulqa_b no yo inaczej jak leżysz to tam gdzie ci się wybrxusza, szukasz miejsca między cycami a brzuchem gdzie jsk leżysz masz na płasko i nic nie wybrxusza, bo nie sądzę żeby Twoja macica kończyła się na pępku
Jenn może stąd precyzja no Gochson jakoś o tej godzinie urodziła (tak napisała tu)
Mi z Olą śniło się ze brzuch fi mnie przemówił ze urodze 28,05 nie pękło urodziłam 16.06
Elutka dużo dużo niżej nuż przy oli, ale on.od początku był zupełnie inny ten mój brzuch
Jezyk to mi się wsxydtko cofnelo apetyt jsk przystało na ciężarną a śpię jak dziecko (chyba że mnie ktoś obudxi....) dziś spałam jak zabita. Zaraz dopiero śniadanie Spałaszuje
Nulini zazdroszczę ja juz wszystko zrobione i się nudzę
Femme mnie od dwóch dni łeb boli :/
Yggam gratuluję przeprowadzki, super!! Sen niezły
Jezyk to nic przed wigilia nie jedz żeby pyszności się najeść świątecznych
McPearl u mnie raz mocne raz słabe nie da się przewidzieć i mnie łapią bez względu gdzie jestem hak leżę, chodzę, jeżdżę po prostu przychodzą
Alecta wstrzymaj się z porzuceniem diety może organizm się chce najpierw oczyścić z toksyn. Ja jak przechodziłam na zdrową dietę z warzywami itp to mnie pryszczami wysypalo i lekarz powiedział że tak toksyny uciekają
Jenn nie potrafisz bo to co teraz masz to pic na wodę uwierz mi jsk tylko się zacznie będziesz miała porównanie i to zdecydowane
Elutka mam podobnie skurcze mega się uspokoiły i główne Stachu się rozwala i mnie w kroczu smyra
Megami to mój jak idę spać yo tez zasypia i wstaje jak ja wstaje pełna synchronizacja
KARPANNA żyjesz?????????
Jenn może stąd precyzja no Gochson jakoś o tej godzinie urodziła (tak napisała tu)
Mi z Olą śniło się ze brzuch fi mnie przemówił ze urodze 28,05 nie pękło urodziłam 16.06
Elutka dużo dużo niżej nuż przy oli, ale on.od początku był zupełnie inny ten mój brzuch
Jezyk to mi się wsxydtko cofnelo apetyt jsk przystało na ciężarną a śpię jak dziecko (chyba że mnie ktoś obudxi....) dziś spałam jak zabita. Zaraz dopiero śniadanie Spałaszuje
Nulini zazdroszczę ja juz wszystko zrobione i się nudzę
Femme mnie od dwóch dni łeb boli :/
Yggam gratuluję przeprowadzki, super!! Sen niezły
Jezyk to nic przed wigilia nie jedz żeby pyszności się najeść świątecznych
McPearl u mnie raz mocne raz słabe nie da się przewidzieć i mnie łapią bez względu gdzie jestem hak leżę, chodzę, jeżdżę po prostu przychodzą
Alecta wstrzymaj się z porzuceniem diety może organizm się chce najpierw oczyścić z toksyn. Ja jak przechodziłam na zdrową dietę z warzywami itp to mnie pryszczami wysypalo i lekarz powiedział że tak toksyny uciekają
Jenn nie potrafisz bo to co teraz masz to pic na wodę uwierz mi jsk tylko się zacznie będziesz miała porównanie i to zdecydowane
Elutka mam podobnie skurcze mega się uspokoiły i główne Stachu się rozwala i mnie w kroczu smyra
Megami to mój jak idę spać yo tez zasypia i wstaje jak ja wstaje pełna synchronizacja
KARPANNA żyjesz?????????
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
McPearl, z Młodą to pamiętam, że całą ciążę latałam w nocy do kibla, więc teraz jest SUPER! ;-)
Matko, od ponad 2 godzin ogarniam kalendarze do zamówienia, nie lubię tego robić
Matko, od ponad 2 godzin ogarniam kalendarze do zamówienia, nie lubię tego robić
bada m.
Doggi i agulqa zostałyście moimi informatorkami ,2 wasze posty i wszystko wiem
Yggam gratki przeprowadzki :-)
Yggam gratki przeprowadzki :-)
dagi27
Ja siku idę przed zaśnięciem a później kolo 3-4 nad ranem. Napisałam, że dziś leżę cały dzień....odwołuje. Właśnie dostalam takiego powera, że zabieram się za sprzątanie itp. Jakoś tak jak pisalyscie o porodzie itp. To w chwile sobie pomyślałam, że jak bym tak zaczęła dziś rodzic to moje dziecko by wróciło do takiego syfu, że chyba bym ją wolała zawieść do hotelu i tym sposobem idę sprzątać. Odezwę się pozniej ja i moja nowa czerwona fryzura.
Lol poprawka do wczorajszej wagi, ważyłam się wieczorem spuchnieta i nie przytyłam nic w 1,5tyg a dziś zwazylam się tak jak zawsze rano i nie dość że nie przytyłam to schudłam!! Prawie 1kg!!! Lol z Olą tego nie było!
reklama