reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja to już od jakiegoś miesiąca w nocy 2 razy na siusiu biegam, już się nawet do tego przyzwyczaiłam ;)

zaraz będą święta, po świętach sylwester nawet nie zauważymy jak szybko nam minie do 2015...

reklama
miłego dnia i tygodnia :happy2: dopiero wróciłam i zaraz idę po M do szkoły i zanieść L4,u mnie tak ciepło,że aż głupio-jak dla mnie może byc tak cały czas ;-)
Od 5 rano nie śpię tak sie stresowałam wizytą chyba:dry:,pewnie padne po obiedzie

Femme mnie wczoraj tak glowa bolala
I w ogole momentami jakis dziwnie mi sie krecilo nie wiedzidc czemu
Dzis poki co jest ok

Yggam super!!! Ciesze sie ze juz u siebie
Sama chcialabym raz jeszcze miec ta radosc wprowadzenia sie na swoje ;-)
Ale z naszym trybem zycia to kto wie kiedy sie znow przeprowadzimy :p

Mcpearl mi sie zdarzaja skurcze coraz czesciej i faktycznie coraz mocniejsze
Dzis w ogole jakos mnie podbrzusze boli

Alecta ja dzis musze skonczyc pudelka dla mlodego i zaczac dla sis bo czas nie stanal w miejscu tylko zapieprza :p

Dagi czekam na fote :-D

Ja robie siku przed samym spaniem i w nocy nie wstaje
Moze raz czy dwa mi sie zdarzylo ze musialam isc

Szpital zakiczony
Bylam na poczcie wyslac doki do klientow
Zahaczylam o kaufland i kupilam wode w butelce z dziubkiem :-D
Apteka i pojemniczek na mocz, moze jutro rano wstane i podam tesciowej to mi zawiezie do badania
Ktg umowione a pt na 14
A ja zaszlam tez do fryzjera, obcielam tylko koncowki ale zadowolona jestem bo to najwieksze siano mi obcial wiec mam troche spokoju :-)

Agulqa_b no yo inaczej jak leżysz to tam gdzie ci się wybrxusza, szukasz miejsca między cycami a brzuchem gdzie jsk leżysz masz na płasko i nic nie wybrxusza, bo nie sądzę żeby Twoja macica kończyła się na pępku :p

Jenn może stąd precyzja no Gochson jakoś o tej godzinie urodziła (tak napisała tu) :p
Mi z Olą śniło się ze brzuch fi mnie przemówił ze urodze 28,05 nie pękło urodziłam 16.06 :p

Elutka dużo dużo niżej nuż przy oli, ale on.od początku był zupełnie inny ten mój brzuch

Jezyk to mi się wsxydtko cofnelo apetyt jsk przystało na ciężarną a śpię jak dziecko (chyba że mnie ktoś obudxi....) dziś spałam jak zabita. Zaraz dopiero śniadanie Spałaszuje :)

Nulini zazdroszczę ja juz wszystko zrobione i się nudzę :p

Femme mnie od dwóch dni łeb boli :/

Yggam gratuluję przeprowadzki, super!! Sen niezły :p

Jezyk to nic przed wigilia nie jedz żeby pyszności się najeść świątecznych ;)

McPearl u mnie raz mocne raz słabe nie da się przewidzieć i mnie łapią bez względu gdzie jestem hak leżę, chodzę, jeżdżę po prostu przychodzą

Alecta wstrzymaj się z porzuceniem diety może organizm się chce najpierw oczyścić z toksyn. Ja jak przechodziłam na zdrową dietę z warzywami itp to mnie pryszczami wysypalo i lekarz powiedział że tak toksyny uciekają

Jenn nie potrafisz bo to co teraz masz to pic na wodę uwierz mi jsk tylko się zacznie będziesz miała porównanie i to zdecydowane ;)

Elutka mam podobnie skurcze mega się uspokoiły i główne Stachu się rozwala i mnie w kroczu smyra

Megami to mój jak idę spać yo tez zasypia i wstaje jak ja wstaje ;) pełna synchronizacja :)

KARPANNA żyjesz?????????

McPearl, z Młodą to pamiętam, że całą ciążę latałam w nocy do kibla, więc teraz jest SUPER! ;-)

Matko, od ponad 2 godzin ogarniam kalendarze do zamówienia, nie lubię tego robić :no:

Ja siku idę przed zaśnięciem a później kolo 3-4 nad ranem. Napisałam, że dziś leżę cały dzień....odwołuje. Właśnie dostalam takiego powera, że zabieram się za sprzątanie itp. Jakoś tak jak pisalyscie o porodzie itp. To w chwile sobie pomyślałam, że jak bym tak zaczęła dziś rodzic to moje dziecko by wróciło do takiego syfu, że chyba bym ją wolała zawieść do hotelu:p i tym sposobem idę sprzątać. Odezwę się pozniej ja i moja nowa czerwona fryzura.

Lol poprawka do wczorajszej wagi, ważyłam się wieczorem spuchnieta i nie przytyłam nic w 1,5tyg a dziś zwazylam się tak jak zawsze rano i nie dość że nie przytyłam to schudłam!! Prawie 1kg!!! Lol z Olą tego nie było!

Laski muszę się pochwalić cukiernicą dla babci i dziadka.
Jeszcze nie jest skończona, ale już się nią jaram :-D

Załączniki

• 1418640510781.jpg
    1418640510781.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry