reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini, u mnie niestety od kilku dni pielgrzymka do kibelka w nocy trwa. Ale i tak jest o niebo lepiej niż z Mikołajem z tego co pamiętam. Wtedy pół ciąży tak przelatałam.
U mnie skurcze zdecydowanie się nasiliły.

reklama
Elutka, nie martw się ją też leżę jeszcze w łóżku i nie mam póki co zamiaru wstawać. Wczoraj znów się tam dałam wykorzystać na łazenie po sklepach, każdy sobie coś kupił a ja kurde klapki do szpitala:( oczywiście Zoska tez coś dostała, tylko matka taka biedna;)

Agulaq_b daj znać co i jak:)

Co do apetytu to tez nie mam od jakich dwóch tygodni, jem bo musze. Brzuch obniżył mi się chyba tydzień temu i mogę sobie położyć cała dłoń, wczoraj moja fryzjerka wyszła ode mnie o 23, włoski trochę inne niż na zdjęciu, dużo, dużo czerwonego:) później wrzucę fotkę.

Dziś jadę odebrać swój prezent świąteczny.

Dalej nie wiadomo co z bada i karpanna?

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry,
Ja dzis pospalam do 10. Dawno mi sie tak dobrze nie spalo!
Muszę pojechać do zusu i zadzwonić do położnej.
Za 9 dni święta! Szok!

Cześć mamuśki :)
Zappraszam na swojego bloga bloggerowamama.blog.pl dopiero startuję ale mam nadzieję, ze znajdą się mamusie które razem ze mną bądą dzielić się swoimi historiami nie tylko o naszych maluszkach, ale wymienimi się informacjami na tematy tj. np. kuchnia, rodzina, macierzyńśtwo i różności. Wszystkim ,,strycznióweczkom" życzę szczęśliwego rozwiązania a przyszłym dużo wytrwałości przez 9 miesięcy . Pozdrawiam i zapraszam na bloga bloggerowamama.blog.pl :*

Był moment, że mi się strasznie czas dłużył. Jeszcze nie tak dawno pisałysmy tutaj, że jest 1 grudnia i można założyć wątek rozpakowanych mam. Dzis mamy 15 grudnia! Za chwile bedzie 30 grudnia. A potem pójdzie lawina.... :))) wtedy rozruszamy wątek gratulacyjny :p

reklama
Kasiekz kał Ł miał badany jakoś w wakacje i dodatkowo teraz wymaz miał robiony w pracy i wszystko ok.

Megami no właśnie samopoczucie takie samo.
Ostatnio tak analizowalismy i chyba zaczęliśmy nie od tego co trzeba, bo te placki wyszły mu jak przeszedł na dietę i dużo twarogow jadł.
Teraz też je dużo nabiału i ciągle mu nowe wychodzą :-/

Jeny jaki ten mój syn się jęczący zrobił.
Chyba go za bardzo rozpieściłam :-/

Do góry