reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta super jest! Moje zdolnosci przy Twoich to pikus ;-)
MommyTigger
Dzień dobry
Alecta Piękna, ale zdolna jesteś bestia Ja się ,jak już pisałam, za takie rzeczy nie biorę żeby siebie nie ośmieszyć
Agulqa gdzie byłaś u fryzjera? I co w szpitalu powiedzieli ,czy mam na wątek zajrzeć ten wizyty.... ?
Ja ostatnio chodzę znów spać ok 2 i uwaga regularnie o 4:44 idę siku.
O 14 będę dzwonić do lekarza czy na tą 15:30 mamy przyjechać czy później. Jejku już się doczekać nie mogę a Tygrys chyba czuje, że do "wuja" jedzie bo od rana spokój mnie wieczorami boli podbrzusze jak hm.... jakby mi się torbiele robiły znowu (co jest niemożliwe chyba w ciąży) lub jak na miesiączkę. Ogólnie nie wiem co mam robić na tą 15:30 do lekarza małż na 18 na trening i 1,5h trwa i nie wiem czy mam z nim zostać w tej bydg. czy on niech jedzie swoim, ja swoim i ja wrócę do domu.... Bez sensu trochę na 2 auta jechać i też bez sensu żeby mnie do domu odwoził specjalnie i 2 raz tam jechał....
Ehh... muszę sobie ponarzekać na moją matkę, wyjechała , myślałam że spokój będę miała a ona mnie wqrwia nawet przez maile czy ta kobieta nigdy nie zrozumie , że ma przestać mi ciągle mówić co ja mam robić? Serio jeszcze trochę a znów wybuchnę. Wpier.... się we wszystko, czas znowu jeszcze bardziej do minimum kontkat uciąć.
Alecta Piękna, ale zdolna jesteś bestia Ja się ,jak już pisałam, za takie rzeczy nie biorę żeby siebie nie ośmieszyć
Agulqa gdzie byłaś u fryzjera? I co w szpitalu powiedzieli ,czy mam na wątek zajrzeć ten wizyty.... ?
Ja ostatnio chodzę znów spać ok 2 i uwaga regularnie o 4:44 idę siku.
O 14 będę dzwonić do lekarza czy na tą 15:30 mamy przyjechać czy później. Jejku już się doczekać nie mogę a Tygrys chyba czuje, że do "wuja" jedzie bo od rana spokój mnie wieczorami boli podbrzusze jak hm.... jakby mi się torbiele robiły znowu (co jest niemożliwe chyba w ciąży) lub jak na miesiączkę. Ogólnie nie wiem co mam robić na tą 15:30 do lekarza małż na 18 na trening i 1,5h trwa i nie wiem czy mam z nim zostać w tej bydg. czy on niech jedzie swoim, ja swoim i ja wrócę do domu.... Bez sensu trochę na 2 auta jechać i też bez sensu żeby mnie do domu odwoził specjalnie i 2 raz tam jechał....
Ehh... muszę sobie ponarzekać na moją matkę, wyjechała , myślałam że spokój będę miała a ona mnie wqrwia nawet przez maile czy ta kobieta nigdy nie zrozumie , że ma przestać mi ciągle mówić co ja mam robić? Serio jeszcze trochę a znów wybuchnę. Wpier.... się we wszystko, czas znowu jeszcze bardziej do minimum kontkat uciąć.
agulqa_b
Mommy w kauflandzie w avangardzie
Juz mialam w d gdzie bo i tak tylko kocowki chcialam
Wejdz na wizytowy ;-)
Dobrze ze ja nie mam problemu z mama ;-)
Wczoraj nie wziwlam do tesciowej tel bo szlismy do sklepu po chleb tylko a w trakcie goscina wyszka i po 20moja mama dzwonila do ł ja odbieram, a ta ze nie odbieram tel, raz zajete raz odrzuca (moj cudowny zasieg) i ona juz z tata chciala w samochod wchodzic bo mysleli ze rodze
Powiedzialam jej tylko ze ma nie siac paniki bo jak sie zacznie to dam im znac
Alecta aj tam zwalilas. Wszystki jest do poprawienia ;-)
Juz mialam w d gdzie bo i tak tylko kocowki chcialam
Wejdz na wizytowy ;-)
Dobrze ze ja nie mam problemu z mama ;-)
Wczoraj nie wziwlam do tesciowej tel bo szlismy do sklepu po chleb tylko a w trakcie goscina wyszka i po 20moja mama dzwonila do ł ja odbieram, a ta ze nie odbieram tel, raz zajete raz odrzuca (moj cudowny zasieg) i ona juz z tata chciala w samochod wchodzic bo mysleli ze rodze
Powiedzialam jej tylko ze ma nie siac paniki bo jak sie zacznie to dam im znac
Alecta aj tam zwalilas. Wszystki jest do poprawienia ;-)
MommyTigger
Aqulga ja z moją na żadnej płaszczyżnie się nie dogaduje, jest bardzo specyficzna, toksyczna, uwielbiająca się wpier...we wszystko, robiąca z siebie wszędzie ofiarę a ze mnie tą najgorszą. W wielu sytuacjach jej baaaardzo pomogliśmy a ona na nas jeszcze nadaje i takie głupoty gada lub wypisuje , że ja własnym oczom nie wierze. Poważne problemy przez nią miałam, mój by miał przez mojego ojca.... Na nic nie patrzyli (tata rok temu zmarł i może to zabrzmi brutalnie ale chociaż większy spokój mam bo tak to wogóle bym się wykończyła i kto wie jak z ciążą by było bo takich nerwów jakie oni mi serwowali to nikomu nie życzę) tylko na swoją dupę nawet kosztem dzieci. Długów pełno narobili i całe szczęście , że istnieje takie coś jak odrzucenie spadku bo udupili by mnie na całe życie i wnuki i prawnuki.... Nawet już więcej nie pisze bo to co oni wyprawiali to jest niepojęte dla człowieka. A teraz matka mi się nawet wpier... w to co ja mam z pieniędzmi moimi robić, śmieszne to już jest.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, CUDEŃKO!!!
Mommy, kasuj maile przed odczytaniem ;-)
Shit, naparza mnie podwozie, jakieś kłucie, bóle, wczoraj tak mi mięsień sparaliżowało, że Stary myślał, że rodzę, bo się zwinęłam w momencie...
Korzystam i leżę ostatnią godzinę kołami do góry...
Mommy, kasuj maile przed odczytaniem ;-)
Shit, naparza mnie podwozie, jakieś kłucie, bóle, wczoraj tak mi mięsień sparaliżowało, że Stary myślał, że rodzę, bo się zwinęłam w momencie...
Korzystam i leżę ostatnią godzinę kołami do góry...
reklama
bada m.
alecta super cukiernica masz talent
Nulini a poleż sobie,co se będziesz żałować ;-)
ja mam super mamę i bardzo się z tego cieszę
Nulini a poleż sobie,co se będziesz żałować ;-)
ja mam super mamę i bardzo się z tego cieszę