reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja to dzisiaj wieczorem zacznę sobie torbę szykować w razie czego..
Jutro planuję się umówić do fryzjera na wtorek, postanowiłam, że sobie ombre zrobię a co! :-) Trochę odmiany..

reklama
miłego dnia babeczki kochane :-)
normalnie mamy pierwszego bobasa,a ja od rana nawet na bb nie byłam,ale przysięgam ,że miałam przeczucie ,że wejdę i będzie się coś działo ;-)
wstałam włosy pofarbowałam,posprzątałam łazienkę i zrobiłam pranie teraz się suszy,a tu tyle się dzieję

Normalnie w panikę wpadam, niby u mnie jeszcze ponad miesiąc, ale jakaś się niespokojna zrobiłam...
Jeszcze mama mnie wkur.wia, bo się awanturuje, że po co ja już teraz będę prać ciuszki, ciekawe kur.wa kiedy zdążę je poprać i poprasować :wściekła/y:

Nulini, ja sie cieszę ze juz dawno to zrobiłam. Także bierz się kochana do roboty. Z każdym dniem czasu coraz mniej. Dzis sobie to uświadomiłam.

Nulini mi zostalo troche tylko i sie martwie ze nie zdaze wiec mysli ze najwyzsza pora brac sie do roboty i nie sluchac mamy
Chyba ze planuje zrobic Ci wszystko sama jak Ty bedziesz rodzic to spoko

Nulini moja zdziwiona , że na nic czasu nie mam (całe szczęście wyjechała). Nie qrwa, wszystko sama, samiuteńka robie i pełno spraw ogarniałam jeszcze i mam mieć czas na siedzenie i pierdzenie w poudszkę.... No ale ogarnęłam wszystko i jestem z siebie dumna.

Kosmetyki wszystkie już też mam i te pierdółki, tylko sól fizjologiczną a ampułkach dokupić muszę. Chusteczki, podkłady, szczotkę, cążki, wszystko pukładane czeka :-)

W kołysce leży torba i rzeczy do niej ale jak przyjdzie mi ten stanik to jeszcze raz wszystko w dzieciowym sobie wypiorę i już się pakuję, tantum rose tylko zakupię ale to to już póżniej.

Siedzę jeszcze w wyrze i nic nie robię dzisiaj , należy mi się!

Co Wy dziewczyny?! Nie kłóćmy sie z chłopami! Wiem, ze wkurzają ale co zrobic.

Ja dzis na obiad bigos, a małżon dostał pierogi.
Zadzwoniła koleżanka i ma dla mnie na kolacje australijskie pies ( czyt. Pajs). Uwielbiam!!!!

reklama
Głodna się robię.... ;-) chyba jednak trzeba będzie się wynurzyć żeby na jedzonko pojechać... A mój brzuch dalej 100% nie jest sprawny po tym kfc , nie mogę takiego śmieciowego jedzenia jeść :dry:

Do góry