reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

no to Doggi ubierz się ładnie :-D i udanej zabawy (my imienin nie obchodzimy tylko urodziny,z tym,że do P rodzice przychodzą,a o moich w marcu nikt nie pamięta,ale mam to w nosie)

reklama
Ostatnio trafił mi sie zielony grejpfrut słodki jak nie wiem co!!!

Na bank moje dziecko nie bedzie przepadać za granatami i pomaranczami! Codziennie je jem!!!

Doggi tak w ogole to imieninowe wszystkiego najlepszego i zycze by Stahu chociaz po porodzid odpuscil :-)
No i super ze wychodzicie.
Moj o 23 komczy w toruniu wiec zanim wroci to min 24

Doggi no to baw się dobrze :-)

Ja to kocham mandarynki i pomarańcza, zawsze je jadałam na kilogramy w zimie, no ale teraz z tą cholerną cukrzycą muszę uważać, więc dopiero po porodzie będę sobie pozwalać na więcej.. :-( Kocham cytrusy..

Bada my wszystko świętujemy :)

LayDeeK bo te zielone właśnie są słodkie zawsze one są najlepsze na świecie, już wiem co muszę jutro kupić :)

Agulqa_b dziękuję ślicznie :)

Kasiek chyba nie okreslilas dokladnie co to znaczy duza:tak:

Agulqa Ty to masz wesolo z Ł:-):-)

Doggi najlepszego!!;-) wybaw sie i za mnie troche:-)

Ja tez uwielbiam cytrusy:tak: ale teraz codziennie je jem, a mam ochote na duzo innych rzeczy i wiem co by mnie zadowolilo, ale ta cholerna dieta:wściekła/y: juz nawet nie czytam watku przepisowego, bo chyba bym *******ca dostala:baffled:

reklama
Doggi imieninowe sto lat :-)

My z Ł też imienin nie obchodzimy, jedynie urodziny i te inne pierd.oły hihi.

Ledwo żyje.
Chlebek stygnie w piekarniku, bigos się wekuje (swoją drogą wyszedł zaje.bisty), farsz na pierogi też stygnie i zaraz wsadze go do lodówki, a pierogi będę lepić jutro, bo dzisiaj już nie mam na nic siły.
Wypiłam 2 kawy, a w ogóle ich nie czuje.
W ogóle to nawet nie wiem kiedy mi ten dzień minął

Do góry