reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hey, mnie dziś przed 7 próbował złapać skurcz od łydki do samego poślada ale walczyłam dzielnie i wygrałam :))) Ja dziś muszę się wziąć za porządki bo mam wszędzie ciuszki małego. Powyciągałam wszystko do prania i czekam aż wyschnie pierwsza partia. Może do świąt się wyrobie :))

Mommy, Jenn jak ja uwielbiam bigos, smaka mi narobiłyście...Macie szczęście, że tak daleko mieszkacie...

reklama
Bada, że co?
Godziny Ci się pomyliły :p
Ja niedawno oczy otworzyłam :p

Mój wrócił jakoś przed północą i prawie od razu zasnął.
Zdarzył tylko trochę zupki zjeść hehe.

Strasznie mnie w krzyżu od samego rana boli.
Zaraz trzeba się ogarniać, bo na 10 mamy z Niksonem laryngologa, później do gina z wynikami i na jakieś zakupy trzeba ruszyć.

Mam dzisiaj ambitny plan zrobić pierogi to może przy okazji też już bigos machnę.
Tylko nie wiem gdzie ja to wszystko pomrożę, bo zamrażalnik mam cały mięchem zawalony :-/

Ostatnia edycja:
Ej w ogóle podniosłam w końcu swoją szanowną d, patrzę przez okno i przez chwilę wydawało mi się, że czas się cofnął i jest jesień...

Załączniki

• 1418368459795.jpg
    1418368459795.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 47
U mnie słonecznie i bezchmurnie póki co.
Zbieram dupkę bo krwi na badania muszę upuścić :p

Miłego dnia!

W krk rzeczywiście ładnie za oknem, ale ja mam coś mega lenia znowu i nie chce mi się tyłka z łóżka ruszyć a tu tyle roboty. ..
Bada jesteś szalona!! Pozycz trochę tej energii :-)
Aza ja już na szczęście wszystko wypralam i wyprasowane już ulozylam w szafkach ;-)
Ja sobie na badania jutro podjadę na spokojne

reklama
Cześć dziewczyny. Kto ma dzieci szkolne ten nie poleży sobie długo w tygodniu oj nie. Ja wstaję codziennie o 6 i w weekend tez bo dzieci przyzwyczajone to wstają.

Bada m - witaj w klubie, ja też tylko obiady jakieś szybkie byle mieć z głowy a na święta nic. Bigos mniam mniam ale lenia mam za pierogi w ogóle się nie biorę bo nie umiem.

Alllleeeeeeeeee moja mama zrobiła z dziewczynkami pierniczki od Doggi. Takie pyszne wyszły i Oskarek wyjada po kryjomu :-)

Doggi - co z Tobą ??

Jeżyk - ja nie mam nigdy mierzonej szyjki a o rozwarciu nic nie mówił, stwierdziłam że robię swoje i tyle. Za tydzień kontrola. Jutro wchodzę w 35 tydzień więc już dużo nie zostało.

Elutka, Bada - brzmi poważnie i pocieszająco, zazdroszczę.

Mąż wczoraj kupił mi walizkę na kółkach do szpitala no i później na wakacje. Taką ładną ciemny turkus. Mogę się pakować ale najpierw muszę wyprać koszule itd.

Ostatnia edycja:
Do góry