reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej dziewczyny! Dzisiaj pobudka była przed 8, także nie jest źle. Plan na dziś to pierniki, także może wreszcie uda się je zrobić :-)
Ja od kilku dni zgagi nie miałam na szczęście, ciekawe na jak długo zniknęła..

reklama
Miłego dnia :-)
Ja jeszcze spod kołdry. U mnie zgaga zależna od zmian pozycji a nie od jedzenia na szczęście :p

E to ja już na nogach i czekam w poczekalni u gina.
Tymko mi dzisiaj marudny wstał, płakał, że do przedszkola nie chce iść.
Eh, że też ten powrót po weekendzie musi być taki ciężki.
Za to Nikola dzisiaj podjarana, bo mają dzień otwarty i od 10:30 będę z nią na zajęciach :p

Alecta no to czekamy na relację po wizycie. ;-)
Może przedszkola powinny być czynne 7 dni w tygodniu :-)
Co za parszywa pogoda za oknem, nie wiem jak w waszych okolicach, ale Poznań tonie w szarościach i mokrościach..

Jenn czasami chciałabym żeby były czynne 7 dnia tygodniu.
W weekend są momenty, że moje dzieci nie mają gdzie spożytkować swojej energii i robią demolke w chałupie :p

jenn, mieszkamy niedaleko siebie. U mnie pogoda identyczna. Tylko się zakopać w kołdrę...
Mi się w nocy przypomniało, że Mikołaj ma dzisiaj wycieczkę :-p tak to nawet nie wiem czy bym go w domu nie zostawiła. Zobaczę jak będzie dzisiaj, zapytam po przedszkolu czy kaszlał i zobaczymy jak będzie w domu. Jak na razie daję mu nurofen i herbapect. Dostałam w końcu tą opinię z przedszkola. Oczywiście tak jak mogłam się spodziewać same ach, och, ech. U nas dziecko w przedszkolu ma być cacy. Inaczej wychowawczyni może mieć problemy u dyrektorki. Zobaczymy co mi dziś psycholog powie. Ja walczę z przeziębieniem, fuj :-(

Elutka na codzień prawie nic nie jem bo nie mogę więc sobie rozpuste zrobiłam, ale zalowalam :( pół nocy nie spałam przez zgage :(

AZA na jarmark zabraliśmy Ole, ona lubi taki spend bydła :p nazarliśmy się takich mini pączków omnomnom a Ola wate cukrową wciągnęła :) poza tym byliśmy na burgerach tzn ja i szwagierka burgery, Tomciu stejka takiego zaje.bistego w cieście francuzkim, z sosem grzybowym super ola oczywiście zjadła najwięcej bo nie dość że zjadła swojego grillowanego cycka z frytkami i warzywami to jeszcze w naszych talerzach szpunciła :)
Jak mi brakuje dużego miasta :( całe życie w poznaniu a tu od ponad 3 lat taka dziura jak zgc :/

Alecta powiedzenia w podgkadaniu! I żeby Ci już gin termin cc dał :)

McPearl zdrówka, nie daj się zarazie! Mi się nie udała yo ty się chociaż trzymaj :)

LayDeeK nigdy sekacza nie jadłam :( ponoć pycha :)

Megami u mnie też dużo zależy od tego jsk.leżę czy siedzę i potem zgagą jest lub nie.

Alecta ola po wczorajszych wędrówkach taka wykończona ze ja ją musiałam do przedszkola budzić a ona "oj nie nie ja nigdzie nie idę koniec kropka" oczywiście nie zrobiło to na mnie wrażenia :p

U mnie zgaga murowana po wszelkich nabialach itp... Mleko, ser żółty i biały, majonez, śmietany wszystkie :/ jeszcze tylko trosze :)

miłego dnia :happy2: zdrówka dla mamuś i dzieci ,alecta &&&&&&&&&&&&& za wizytę
ja już po zakupach ,chłopcy w szkole i od soboty ciągle jestem głodna :-p zaś będę jadła a co :-p

reklama
U mnie zgaga zależna od pory, w jakiej się nażrę, po obiedzie nie mogę się już napychać i kolacja max o 18, bo jak później, to umieram...

Cholera, wczoraj się utwierdziłam w przekonaniu, że ja MUSZĘ urodzić wcześniej!!! :szok:
Termin na 27 stycznia, a Śląsk ma ferie od 2 lutego, no zaje.biście, ledwo ze szpitala wyjdę i tydzień w domu z dwójką, chyba bym się pochlastała!!!

Mąż oczywiście "oj no dasz radę", szkoda tylko, że jełop nie pamięta, że przez pierwsze dni po powrocie do domu ja nie robiłam nic innego, tylko spałam :wściekła/y:

Do góry