reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja podpasek nie biore do szpitala bo tam sa podklady tak samo jak na ginekologii lezalam tez byly, wiec zawsze ciut mniej do zabierania i kupowania. Tak samo ciesze sie ze w szpitalnej koszuli bede rodzic :-)

Mommy dzieki. A nie wiesz ktora z nich najtansza?:p

Ale mi brzuch stwardnial
Poszlam wyszorowac umywalke i wanne i sie chyba narobilam troche :p

Jeszcze dzis do ksiegowej musimy jechac o 19... jak ja tego nie luuuuubieeeee :-(

Tu w sumie niby nie trzeba mieć nic swojego. Począwszy od koszuli skończywszy na pampkach dla bejbika, ale wolę mieć swoje niż za każdym razem kogoś o coś prosić. Poza tym mam zamiar wrócić szybko do domu:) oczywiście jeśli zdrówko malej i moje pozwoli wiec w domu się też przydadzą takie rzeczy.

My nie pojechalismy na turniej. Kacper goraczkuje, ale ciągle mam nadzieję, że zdusimy zatoki w zarodku.

Mi zostało 39 dni. Jakoś zleci.

Dagi jasne, ja mam podpaski itp w domu
Tyle ze skoro w szpitalu ich nie zuzyje to licze ze jedno opakowanie starczy a potem przejde juz na normalne podpachy
w razie w ł poleci do sklepu i kupi :p

Rozwala mnie ten moj facet
Wkurza mnie na maksa i mowie mu "wsadz se to w d...."
Na co ł " kotuńciu, wsadz se piórko w dupe i udawaj żaglówke"
Haha dawno sie tak nie usmialam z niego :p

Jezyk oby szybko orzeszlo Kacprowi

No jasne agulaq_b na boje się ze jak bym posłała mojego do sklepu po coś tego typu to chyba by nie wiedział jak się ma za to zabrać :p jak kupowalam właśnie wczoraj to się mnie pytał co to i do czego to potrzebne wiec sama rozumiesz.....albo jego tekst jak tylko zaszłam w ciążę....ze dziecko chyba niepotrzebuje dużo pampersow no bo przecież jeden na 12h wystarczy tak w reklamie mówią......Hahaha myślałam, że popluje go ze śmiechu...teraz to jeśli chodzi i dzieciowe sprawy to już w miarę ogarnięty...dodam, że staruszek z niego wiec i tak dobrze przyswaja wiedzę. No cóż nie ma innego wyboru.

Dagi spokojnie, moj tez takie teksty wali :-D
Ale dostanie stare opakowanie i bedzie chodzil i szukal identycznych :p

Do ł napisala kolezankz z gimnazjum skad nasz pomysl na imie, wiec zapytal ja dlaczego, na co ona "no bo takie niespotykane" ja wale... ludzie sie dziwia co najmniej jakbym nie wiem jakie imie miala nadac dziecku :p

reklama
Ja piernicze powiem Ci, że kiedyś myślałam, że głupota ludzka mnie już nie zaskoczy, ale jednak się pomyliłam. Co to kogo interesuje a nawet jak byś dala nie wiadomo jak to przecież Wasza decyzja. Wścibcy ludzie maja na mnie wpływ niczym płachta na byka

Do góry