reklama
dagi27
Fanka BB :)
U mnie też cienko. No początku się byliśmy, później było jako tako. A teraz od hm....września nic.....no, ale u mnie problemy i mamy zakaz wiec niech tak zostanie.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, o jaaaa, ale miło
gochson, tak, dostałam zaległą pensję za 3 miesiące, ale dopiero, jak szefowa dostała pismo z sądu z wezwaniem na rozprawę
Fuck, my nie mamy przeciwwskazań, ale mnie się totalnie nie chce, libido na minusie
gochson, tak, dostałam zaległą pensję za 3 miesiące, ale dopiero, jak szefowa dostała pismo z sądu z wezwaniem na rozprawę
Fuck, my nie mamy przeciwwskazań, ale mnie się totalnie nie chce, libido na minusie
McPearl
Podzielam ból. Co prawda my częściej niż większość z was ale ostatnie tygodnie mi się nie chce. Wszystko było ok do czasu, aż mi brzuch porządnie nie wyrósł...jeszcze trochę.
jenn200818
No właśnie mnie się też po prostu nie chce, przez ten brzuch niewygodny i takie ogólne zmęczenie.. Dopiero jak wyrósł to zaczęłam się zastanawiać jak normalnie ludzie sobie radzą jak mają taki bebzol na co dzień.. masakra jakaś :-)
reklama
jenn200818
Haha no właśnie Elutka.. chociaż jak już do czegoś dochodzi to wyłączam myślenie i udaje, że małego tam wcale nie ma