reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini, w lidlu są teraz w promocyjnej cenie 2 zł coś. a w intermarche za 2,99 zł pomelo ;-)

kolor faktycznie fajny, ale na pudełku wszystkie fajnie wyglądają ;-);-)

Lay kroplówka? :-D

Zaraz wskakuję pod kołderkę, padam na ryjek...

Zachciało mi się na roraty latać wieczorami i tak mnie dziewczyny tam wymęczyć potrafią, ze szok. Ale przynajmniej po powrocie szybko padają :-D

Taka o apka:

Maaaaaatko ja się wykończę nerwowo codziennie wieczorem mam skurcze co 20min... Grudniu mijaj!

Ps główka na 100% na górze jest, czuję ja pod ręką i za nic nie można pomylić z du.pką matko jakie słodkie uczucie jsk tak główka się ociera o rękę :)

Ostatnia edycja:
Doggi łączę się z Tobą w bólu. Wieczorem mam skurcze krzyżowe i teraz też się męczę. Dobrze, że już czujesz się lepiej a problemów z hemoglobiną nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że obędzie się bez transfuzji.

Sprite kolorek fajniutki :)))

reklama
Agulqa_b ja franca nie pozwoliłabym Tomkowi jechać, stracha bym miała zostać sama tym bardziej z rozwarciem. On już teraz nie wychodzi nigdzie i nie pije żeby być w gotowości (w końcu zrozumiał że ta ciąża dobiega końca)

12.12 moje imieniny :)

Do góry