reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi to na sanki śmigaj :-D
Qrcze ja leżę cały czas, średnio się dziś czuję. .chyba moja wycieczka do sklepu wczoraj dała w d..e.
Też jestem straszny zmarzluch..brrr
Ja tej karty ani przy pierwszym ani teraz nie dostałam. .hmm

reklama
Doggi u mnie dziec pupe trzyma tez dosyc wysoko a nozki wbija w prawy bok albo calkiem probuje pod zebra wlozyc:tak: takze szansa jest;-)

Agulqa dobrze ze jest oki:tak: tylko nie zapomnij ie oszczedzac i nie stresowac:-)

Moja gin nie jest za liczeniem ruchow (tak ze codziennie o tej samej godz itp.), bo mowi zemamy rozne dni, w jednym dniu duzo pracujemy w drugim sie obijamy a w trzecim streujemy i tez inaczej sie je, spi itp.... grunt zeby byly i sama mam wiedziec czy jest oki czy nie:tak:

Ja mam tak obolale krocze, pachwiny i w ogole podbrzusze ze szok:szok: w jednym miejscu to jak dotkne to boli jakbym miala porzadnego siniaka, a nic nie ma..

Zdrowka dziewczyny i duzo odpoczynku wam zycze:tak:

Doggi moim zdaniem pupa może być tak wysoko, u mnie coś wielkiego wypina się ciągle zupełnie pod żebrami z prawej, a niby teraz mały jest ułożony główkowo... nóżki kopią jakoś po lewej też u góry.

aob ja mam obolałe to miejsce pod żebrami z prawej strony, tam gdzie prawdopodobnie pupa. Dzidzia upodobała sobie to miejsce i ciągle mi tam coś wpycha, także też mam wrażenie, że mam tam siniaka tak boli :sorry2:

Karty ruchów też nie dostałam...

Mnie gin powiedział, że karta ruchów i to całe liczenie to tylko zbędne stresowanie ciężarnych i że mam po prostu raz na godzinę po południu odnotować intensywne poruszanie się, a nie, że liczyć do 10...
A że Młody kopie strasznie, to nie mam z tym żadnego problemu :-p

Młoda dziś już w przedszkolu, biedne dziecko W PODSKOKACH leciała, tak się doczekać nie mogła :-D
A jak weszła do sali, to wrzawa, że Antosia wreszcie przyszła, wszystkie dzieci piały :-D

Mikołaja mają w piątek, a dzisiaj dzień marchewki i musieliśmy jej dowieźć pomarańczową bluzeczkę :-p

Cyprian za to dziś pojechał do teatru na tą nieszczesna Księżniczkę na ziarnku grochu. Mam nadzieję, że nie będzie się dzielił z panią swoimi przemyśleniami.
Mikołajki też mają w piątek i mają do tego dzień czerwony.

Nulini- super, że Tosia już zdrowa i że przedszkole ją tak wita. Ale po niej widać, że to wulkan energii :)

Doggi haha tak myslalam ze to ta teoria :-D ale powiem Ci ze wlasnie mega nie szalelismy :p a w nd juz w ogole nic nie bylo bo oboje padalismy na pysk
Ja mysle ze przy wymiotach jednak wysilek swoje zrobil

Jezyk do ludzi taaaaak, do pracy niekoniecznoe :-D
Mowisz ze tak to dziala? :p im wiecej tym szybciej sie ucieka?:p

Ogolnie karta ruchow zbedna jak wsio ok
Mi w szpitalu dali bo maly serio malo sie ruszal
Dzis nadrabia za caly pobyt
Woli byc w domku

Aob, emilchen ja poza wypychaniem innych ruchów nie czuje na górze, u mnie cała aktywność odbywa się od pępka w dół, na górze tylko wypychanie czuje, avjuz napewno nie czuje wyciskania czegoś w żebra. Wiec chyba jednak to nie obrót bo przynajmniej raz bym pozxula kopa w żebra a u mnie nic tylko w krocze, pęcherz i jajniki

reklama
Mnie mlody dzis wali wszedzie gdzis siega :p

Dziewczyny do dzis nie doatalam zadnego maila o tym ze wygralam ten konkurs na bb
Myslicie zeby gdzies sie zglosic z tym? Tylko gdzie?:p

Do góry