reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Gochson mój gin mówił ze przez 6h liczyćb ajlepuej, i jak poczujesz 10ty ruch wtedy zaznaczass i masz spokój.

Ja z Olą tez nie miałam tej karty ruchów, teraz mam i mam ja mieć aż do bporodu i na porodowke z nią jechać. No u nas w szpitalu wymagają żeby mieć, kit wie po co.

reklama
Doggi slucham teorii :-D bo az mnie zaciekawilas :-D
No i ja mysle ze mimo wszystko tez urodze po 7 stycznia ;-)

Gochson to jak sie martwia ze za malo dziecko ske rusza
Zaczynasz np o 11 liczyc ruchy i wpisujesz w karte jak dlugo ci zajelo doliczenie do 10 ruchow
Przynajmniej moja karta tak dziala ;-)

Ja raz dziennie o jakiej godzinie chce

Agulqa_b no wiesz nue było Ł i jsk wrócił taaaaaaak się witaluscie że wygmeral ci rozwarcie ;) wiec teraz witajcie się bardziej oszczędnie :p

Gochson każdy porządny ruch. Nie jakieś smyranie. Mój mówił ze serię kuksancow traktować jako jeden ruch.

Dagi jakby pupa byka 2cm pod żebrami to nie byłoby miejsca na nóżki.

Ostatnia edycja:
Doggi- oj ja też tak mam, zanim wyjde zakladam dwie warstwy pod spód, potem gruby sweter na zamek z misiem zamiast podszewki, na to kurtkę i ogromny szal no i czapka wełniana obowiązkowo, więc ja naprawdę się tocze :D

Alecta- kladz się w dzień, bo naprawdę im człowiek bardziej przemeczony tym jeszcze gorzej się śpi.

Dziewczyny po roku to będziecie błagać żeby ktoś wziął dziecko i żebyście mogły wyjść do ludzi, do pracy :p
Agulqa- Ty planujesz trójkę, więc przy trzecim od razu z porodowki będziesz chciała iść do pracy ;)
Super, że wychodzisz do domu.

Doggi- w lutym się rodzą super dzieci ;) :p

U nas tylko w szpitalu dostawało się kartę ruchów, a że w tej ciąży szczęśliwie mnie szpital omija to karty nie mam.

to ja zwykle zmarzluch straszny,zimą to m żartuje,ze się do mnie dobrac nie da taka okutana spać chodzę :-D ale teraz w ciązy cały czas mi gorąco,kurtke mam raczej cieńszą a bluzki na 3/4 rekawka noszę

reklama
Do góry