reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U mnie kopy w żebra, smyranie łapkami w pachwinach i strzały główką w szyjkę, piłkarzyna mała :-D

Ech, gdyby nie przeje.bane problemy z pracodawcą to ja przez ostatnie 1,5 roku miałam pracę marzeń...
Niby pół etatu, ale mogłam przyjść i wyjść kiedy chciałam, nikogo nad sobą, sama w pokoju, kiedy chciałam to wolne, pensja nawet wyższa, niż najniższa krajowa na pół etatu i przez 4 godziny mogłam seriale online oglądać albo filmy, bo nikt do biura nie przychodził... Ech...

reklama
ja Wam nie pomogę dziewczyny,a nie macie księgowych fajnych,że by móc iść popytać,bo ja mam :happy2:

Nulini widocznie nie mogło byc za dobrze i cosik musiało być do d w tej Twojej pracy :tak:

ja Wam nie pomogę dziewczyny,a nie macie księgowych fajnych,że by móc iść popytać,bo ja mam :happy2:

moja teściowa chyba księgową jest ale ona zawsze tak od dupy strony tłumaczy :-D :-p

NULINI - to tak jak ja w wypożyczalni dvd pracowałam ...praca marzeń :-D filmy oglądałam, neta miała, książki czytałam znajomi na kawkę przychodzili bo sama tam siedziałam sobie ...no ale splajtowała :-(

Co do ruchów to ja czuję pod żebrami wypychanie i tak jakby dupką się wbijał pod nie bo dużą wypukłość często mam. W dole też czuję kopniaczki lub rozpychanie. Dziś zaszalałam i zrobiłam zamówienie w aptece na 280 zł, masakra... Do tego jeszcze zamówiłam torta dla młodego za 150 zł bo organizuję mu urodziny dla znajomych. Chciałam w klubiku ale w tym roku nie mam na tyle kasy. Za rok mu zrobię już z kolegami szkolnymi.

Agulqa miło słyszeć, że jesteś już w domku :)))

Ja po Konradzie siedziałam 2 lata na wychowawczym i chciałam iść już do pracy. Po pół roku jednak chciałam wracać znowu do domu :)))

femme, u mnie znajomi przesiadywali jak pracowałam w galerii na stoisku z elektronicznymi papierosami :-D Miałam na wystawie dwa masujące fotele, LUKSUS :-D

jenn, femme ja miałam taką sytuację, w sierpniu kończyła mi się umowa (mam co roku tylko na rok szkolny, od 1.09 do 31.08) a moja dyrektorka chciała, żebym dalej była u nich więc się wkurzałam, że będę miała tylko do dnia porodu przedłuzona, a potem co?? Tyle lat już pracuję a tu nagle zostanę z tą pracą na lodzie...

Jest możliwość podpisania umowy, tylko faktycznie nie można być na l4 - tyle, że ja miałam przerwę 2-tygodniową w l4, bo gin powiedziała, że nie może dać mi przerwy 1-dniowej bo to podejrzane i tego się nie praktykuje... Miałam tę przerwę, w jej trakcie zdawałam egzamin na n-la mianowanego i podpisali mi przedłużenie umowy na czas nieokreślony. Można to zrobić jeszcze gdy trwa ta stara umowa.

femme, Nulini to ja nigdy takiej pracy nie doświadczyłam ;-) u mnie w szkole zapieprz od samego wejścia do wyjścia czyli od 8 do 15, czasem dłużej, często nie mam czasu wypić kawy czy zjeść drugiego śniadania czy po prostu się wysikać :baffled:

Pisząc tu kiedyś na forum staraniowym zawsze się dziwiłam, dlaczego dziewczyny piszą posty będąc w pracy, a potem popołudniami cichną?
Ja w pracy w ogóle nie mam czasu na internet, laptopa włączam tylko w celu napisania jakiegoś dokumentu do pracy... Wracałam do domu a tam na wątkach tyle do nadrabiania było :sorry2:

Ostatnia edycja:
Ja też w pracy zapierdziel bo pracuję fizycznie na 3 zmiany i do tego cały czas na nogach. Czasem jak miałam fajne zlecenie to mogłam zaglądnąć na bb ale tylko na nocce.

Bada zazdraszczam suszarki :))))

AZA podziwiam i współczuję takiej pracy, ja bym chyba nie dała rady! jeszcze na 3 zmiany, mój organizm nie zdążyłby się przestawiać :rofl2:

Odebrałam wyniki ;( wszystko generalnie ok i w normie ale ta durna hemoglobina poleciała na łeb na szyję :( mój wynik to równe 10 :( dobrze ze jutro gin, pewnie żelazo mi da :( a myślałam że ładny bedxie wynik a tu du.pa

reklama
Doggi a te soki swoje pijesz? Koleżanka mi ostatnio mówiła, że ona w ciąży miała 8-9 i w końcu dali jej jakieś zastrzyki z żelazem, po których do tej pory ma super wyniki (9 miesięcy po porodzie)

Do góry