reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b a jak rozwarcie?

Mi due chyba Stachu obrócił. Czuje takie parcie na krocze jakby coś tam się wciskalo. I ból okropny. Może zmienił zdanie. Tylko jeśli tak, to znając życie zostane matką w lutym :/

reklama
agulqa, to super :tak::tak::tak::tak:

Doggi, a moja przesunęła głowę w jeszcze inne miejsce i juz w ogóle nie rozumiem, jak można byc takim poskręcanym :szok:

Hej hej!

Agulqa super, że już do domku!!!

Lay współczuje problemów z pracą :angry: chore przepisy....

Jak ja się cieszę, że mogę iść do pracy kiedy uznam za słuszne i potrzebne, a nie kiedy mi się macierzyński kończy. Niby lipa bo kasy nie ma, z męża pensji ciężko, ale kwestia potrzeb. Schody zaczynają się, gdy dzieci do szkoły idą, albo są chore :baffled:

U nas choinka sztuczna, i tak postęp, bo dopiero rok temu kupiliśmy :-D Zawsze wyjeżdżaliśmy na cały świąteczno-noworoczny okres, więc nie mieliśmy. Poza tym miejsca mało, maleńka a ja nie wiem, gdzie ją teraz dam :-D

U nas mikołaj i gwiazdka dziadkowo-ciociowo-wujkowy, więc od nas skromnie. Bardziej nad urodzinami A muszę pomyśleć... :rofl2:

Doggi a widzisz nie napisalam
Mialo buc ze 2tyg oszczednego trybu bo rozwarcie jest jak bylo i mam dotrwac chociaz do 38tc ;-)

Susel moj dzis tez sie wierci az brzuch lata
Chyba czuje ze idziwmy do domku

Doggi moja Zoska się obrocila tydzień temu to tak bolało i był taki ucisk, jak by miała głowę normalne juz między nogami taki ból, że aż do szpitala pojechałam Na szczęście okazało się wszystko ok a mala sie w końcu obrocila. Wiec całkiem możliwe, że i Stachu się obrocil. A mi tu juz cc powoli szykowali. Dobrze, że jej się zachciało fikolkow :)

Ostatnia edycja:
Dagi no ja jutro się dowiem czy się obrócił, ale kurde niby tak mi się wydaje ze się obrócił ale z drugiej strony nie sądzę żeby tyłek mi wypychal 2cm poniżej żeber :/ wiec jestem skolowana. Bo iyz nawet czkawka nie jest wyznacznikiem bo jak ma czkawke to w całym brzuchu ja czuję a nie rąk jak wcześniej.

Agulqa_b ważne ze rozwarcie nie postępuje. Ja to mam swoją teorię skąd ci się nagle rozwarcie zrobiło :D moja Koleżanka z czerwca miała rozwarcie na palec od 33tc i sumą sumaru tydzień po terminie jej poród wywoływali :p tak hak mówiłam nieibluczalne te nasze dzieci i nigdy nie wiadomo jak bedzue ;)
Ni ginka przy oli mówiła "tylko wytrzymaj do 37tc wtedy możesz rodzic" a ja... Urodziłam w 41tc :p

Doggi całkiem możliwe, moja pupę wypycha jakiś cm nad pepkiem, ale jak byłam w tym szpitalu to mnie uprzedzili, że główka juz jest bardzo nisko i będzie boleć. Choć czasem odnoszę wrażenie, że ona sobie fika tak ze za każdym razem inaczej jest ulozona. Mam 9wizyte wiec zobaczymy.

ja też mam pierwszy raz tą kartę,jest to karta z tygodniami 0d np.30 tyg od poniedziałku do niedzieli z godzinami ja mam od 9 i licze od 9 ,jak poczujesz 10 ruchów to zaznaczasz odpowiednią kratke z godziną w danym dniu

reklama
Do góry