reklama
A ja powiem szczerze, że nie wiem co się niektórzy tych Monsterek czepiają
Może nie są to jakieś najpiękniejsze lalki, ale sama bajka jest spoko, bardzo dużo mówi o przyjaźni i pomaganiu sobie.
Nikola ma kilka, ale u niej szał trwał chwile i teraz leżą
Może nie są to jakieś najpiękniejsze lalki, ale sama bajka jest spoko, bardzo dużo mówi o przyjaźni i pomaganiu sobie.
Nikola ma kilka, ale u niej szał trwał chwile i teraz leżą
Tasia001
Fanka BB :)
Oj jak dobrze, że moja córka jeszcze na etapie wybierania prezentów. Na święta dostanie kuchnię do zabawy od siostry, zestaw sprzątający od babci, my mamy zabawowego laptopa, który od roku leży w szafie (kupiliśmy na promocji w styczniu). Akurat teraz będzie dobry, bo są kształty, piosenki itd.
A na Mikołaja to u nas podobnie jak u Bady- słodycze ew. jakiś drobiazg.
A na Mikołaja to u nas podobnie jak u Bady- słodycze ew. jakiś drobiazg.
bada m.
Fanka BB :)
Doggi TAK dla tamtego wątku z gratulacjami ;-)
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ja też w nocy nie wstaję! Chodzę spać czasem o 21.30 i wstaję po 8 bez sikania, a z Młodą pamiętam, że latałam... Ale cieszę się strasznie, bo pamiętam, że po pierwszej ciąży później dłuuuuuuugo nie potrafiłam się wstrzymać z sikaniem, tylko wstawałam w nocy (już po porodzie!) i na zakupach czy wychodząc z domu też sikałam, bo miałam wrażenie, że się posikam
Tasia, u nas też wszystko, WSZYSTKO do prania, bo leciało z Młodej jak z kranu
femme, gratuluję dofinansowania!!!
alecta, ta lalka jest potwornie badziewna... Miałam ją w rękach i taka tandeta, przereklamowana strasznie, no ale co poradzić, jak się Dzieć uprze ;-)
U nas na sobotę czekają łyżwy, a na Gwiazdkę będzie domek Playmobil, miał być kucyk Pony, ale to właśnie taki badziew, 100zł wyrzucone w błoto, więc ewentualnie na urodziny dostanie ;-)
Tasia, u nas też wszystko, WSZYSTKO do prania, bo leciało z Młodej jak z kranu
femme, gratuluję dofinansowania!!!
alecta, ta lalka jest potwornie badziewna... Miałam ją w rękach i taka tandeta, przereklamowana strasznie, no ale co poradzić, jak się Dzieć uprze ;-)
U nas na sobotę czekają łyżwy, a na Gwiazdkę będzie domek Playmobil, miał być kucyk Pony, ale to właśnie taki badziew, 100zł wyrzucone w błoto, więc ewentualnie na urodziny dostanie ;-)