agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta chociaz tyle ze w snie sie posmialysmy ;-)
Ja na swieta nie robie nic poza pierniczkami doggi
W wigilie idziemy do tesciow a pozniej przyjezdzaja moi i na pewno przywioza jedzenie
Chcialam zrobic pierogi, ale dzis ske tak zle czuje ze nie chce mi sie myslec o swietacj, jedxeniu itp
Femme widze ze refundacja z kosmiczna kwota
Sprite szczerze mowiac jak mam siedziec sama w domu (bo ł w wawie) i sie martwic to moge tu posiedziec dluzej byle bylo ok
Zastanawiam sie tylko ze dzis ktg mialam tylko o 6.40, pozniek byl obchod i do teraz nic sie nke dzieje
Ani tetna nie sprawdzaja, ani wymazu nke pobieraja, usg i ktg tez nie bylo...
Tasia ja sie nazarlam pysznego bigosu w niedziele i co mi po tym jak wczoraj calego zwymiotowalam
Wiecej nie pamietam, poza tym ciagle tylko o zarciu gadacie
Ja na swieta nie robie nic poza pierniczkami doggi
W wigilie idziemy do tesciow a pozniej przyjezdzaja moi i na pewno przywioza jedzenie
Chcialam zrobic pierogi, ale dzis ske tak zle czuje ze nie chce mi sie myslec o swietacj, jedxeniu itp
Femme widze ze refundacja z kosmiczna kwota
Sprite szczerze mowiac jak mam siedziec sama w domu (bo ł w wawie) i sie martwic to moge tu posiedziec dluzej byle bylo ok
Zastanawiam sie tylko ze dzis ktg mialam tylko o 6.40, pozniek byl obchod i do teraz nic sie nke dzieje
Ani tetna nie sprawdzaja, ani wymazu nke pobieraja, usg i ktg tez nie bylo...
Tasia ja sie nazarlam pysznego bigosu w niedziele i co mi po tym jak wczoraj calego zwymiotowalam
Wiecej nie pamietam, poza tym ciagle tylko o zarciu gadacie