reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta chociaz tyle ze w snie sie posmialysmy ;-)
Ja na swieta nie robie nic poza pierniczkami doggi :p
W wigilie idziemy do tesciow a pozniej przyjezdzaja moi i na pewno przywioza jedzenie
Chcialam zrobic pierogi, ale dzis ske tak zle czuje ze nie chce mi sie myslec o swietacj, jedxeniu itp

Femme widze ze refundacja z kosmiczna kwota :p

Sprite szczerze mowiac jak mam siedziec sama w domu (bo ł w wawie) i sie martwic to moge tu posiedziec dluzej byle bylo ok
Zastanawiam sie tylko ze dzis ktg mialam tylko o 6.40, pozniek byl obchod i do teraz nic sie nke dzieje
Ani tetna nie sprawdzaja, ani wymazu nke pobieraja, usg i ktg tez nie bylo...

Tasia ja sie nazarlam pysznego bigosu w niedziele i co mi po tym jak wczoraj calego zwymiotowalam :p

Wiecej nie pamietam, poza tym ciagle tylko o zarciu gadacie :p

reklama
Od stycznia okulista i dermatolog tylko ze skierowaniem. Zajebiście :szok:

Agulqa no takie siedzenie w szpitalu gdy nic nie robią jest irytujące. A jak po obchodzie?

Megami no mi właśnie już jakiś czas temu babka w rejestracji mówiła, że skierowania będą potrzebne.
Dla mnie to masakra.
Dobrze, że Ł i Nikolą mają już karty u dermatologa założone

mam suszarkę na razie na tarasie,ale już mam :-D tylko mnie ten kurier zdrażnił,bo dzwoni ,ze za 20 minut będzie mnie oczywiście nie było bo byłam po Mikiego w szkole,ale to jeszcze nic bo on potrzebuje kogoś do pomocy przy wypakowaniu :-p moim zdaniem takie rzeczy się ustala wcześniej niz na 20 minut przed przyjazdem,m dzwonił z pracy do teści i ten łaskawie przyszedł i pomógł,ale z tekstem wykończycie mnie :szok:

alecta mamy małpki i są super polecam :tak:

Dziewczyny zdarza Wam się, że jest Wam nie dobrze? W sensie mdli Was? Ja przez pierwsze 12tyg wymiotowalam codziennie. Później przeszło. Q od wczoraj znów czuje mdlosci. Myślałam, że to od zgagi bo one mnie bardzo męczą ale chyba to jednak nie to.

Bada ty szczesciaro :) mojej koleżance jskvkuchenke przywiózł kurier to UWAGA powiedział że on ma tylko dostarczyć o wnoszeniu do domu niema w obowiązku....

Dagi no niestety macica i dziecko coraz większe, uciekają to tu to tam i może być niedobrze. Mi jest niedobrze ze 2 miesiące, czuje głód zjem gryza czegoś i umieram z objedzenia

Ja wczoraj zarlam jak wściekła, a dzisiaj nie bardzo mam apetyt.
Właśnie opycham się paluszkami, bo na nic innego nie mam za bardzo ochoty.
Dla Ł zrobiłam chinszczyzne to może z nim później zjem

reklama
Do góry