reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi, no właśnie. może to przez ułożenie. i ja jeszcze twierdzę, że przez takie ułożenie nie mam zgagi. a z młodym już dawno miałam. teraz ani razu. tylko za to Ty masz, więc sama nie wiem.

bada, a to rozumiem - wysprzątane musi być ;-);-);-)

TASIA ty ;-) no Ninie muszę odchudzone wziąć żeby jak Stępień nie wyglądała stąd ta cena :-/

NULINI zdrówka dla małej bidulka :-( i siły dla Ciebie

DOGGI może to przez to ze u Ciebie Stachu odwrotnie leży

JENN też kocham kaczuszke! ;-)

Hej ho!

Od godziny czytam czytam i zapomniałam co pisać miałam :-D

Agulqa super, że jest lepiej;-)

Ja jak nie muszę w nocy wstać do młodej, to siku nie muszę, ale jak wstaję to często i potrzeba się pojawia :-D

Nie mam pojęcia co ze Świętami. W weekend rodzice przyjeżdżają z "mikołajem" :happy2: to może się coś ustali.

Chyba zrobię zaraz leniwe... :-D

Mam nadzieję, że te Flutterbye będą jeszcze w czwartek w Tesco, bo młoda już żyje myślą, że Mikołaj jej taką przyniesie.
Widziałam na allegro też latającą Else z Krainy Lodu, cena o połowę niższa tylko się boję czy to rzeczywiście będzie działać...
Już wole wydać trochę więcej kasy i kupić oryginalną jej.
No chyba, że w Tesco nie będzie już jej w promocji, bo 140 zł jeszcze ok, ale 200 zł na pewno nie dam.

reklama
mój Mikołaj narysował wczoraj co chce dostać -helikopter i gre na ps3,i koniec jaki chłopak nie wymagajacy :-) a jak wieczorem przyszła moja mama to jej powiedział,ze jak rodzice kupią helikopter to ona może ta grę mu kupić,po czym zapytał czy dostanie te prezenty na mikołaja czy pod choinkę (pod choinkę,bo mikołaj to tylko na słodko u nas )
gorzej z Antkiem,bo nie mamy pojęcia co mu kupic ani my,ani mój brat ani moja mama,jest duży ale nie bardzo i trudno takiemu cos wymyślić

Do góry