reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

udanego dnia :happy2:

agulqa doczytałam i teraz czekam na same dobre wieści :happy2: nie ma innej opcji ;-)

Aza sto lat dla Konrada :-) 5 lat to już nie byle co :-D

Doggi zdrówka :happy2:

Dagi witaj :happy2:

u mnie wczoraj mam,tata i cała reszta przerazona wizją świąt beze mnie :-p jeszcze jestem w domu,a oni już się zapowiedzieli tuż po wigilii na oddziale :-D a tak a propo mój młodszy brat urodzony 22 grudnia,a Jasiek mój bratanek 29,więc my tam Gniewka gdzieś wciśniemy pomiędzy ;-)
suszarka prawdopodobnie dziś do mnie przyjedzie :happy2:

reklama
Dzień dobry :-)

Agulqa dawaj znać co i jak.

Lay hehehe mojej się codziennie coś śni i równo piszczy przez sen :-D Nieraz ją musze obudzić bo spać by nie dała :-D

Doggi jestes superhero! Ja bym nieprzytomna chodziła.

U mnie nocka przespana, dzisiaj trochę roboty będzie... Lecę robić śniadanko bo słyszę , że jajca się ugotowały ;-)

Agulqa dobrze, że jest poprawa, już pewnie jesteś trochę nawodniona i silniejsza, także i maluch będzie silny. Trzymam kciuki i dawaj znać po obchodzie!

Dagi witaj :-) Który tydzień? Może pisałaś ale gdzieś musiało mi umknąć.. ;-)

Doggi jak miewałam kłopoty ze snem to też byłam zdania, że spanie jest dla słabych.:-) Zobacz o ile można mieć dłuższy dzień i tyle rzeczy zrobić ;-)

alecta wydaje mi się, że taki wynalazek mają w biedrze, ale głowy sobie nie dam uciąć ;-)

Miłego dnia dziewczyny.. Ja budzę się jak wytresowany pies od kilku dni o 7.30 obojętnie o której zasnę. I jak tu zbierać siły na styczeń.. Z tego wszystkiego cieszę się, że chociaż poranne cukry są dobre, więc nie mam się czym martwić. Za oknem niezbyt przyjaźnie, mogłoby chociaż słońce wyjść. No i odliczam dni do czwartku bo wreszcie WIZYTA :-)

Jezyk, Doggi nie mówcie tego głośno o tych super-bohaterach, żeby Wasi Mali Chłopcy nie usłyszeli i nie wzięli sobie do serca;-)

Agulqa trzymam kciuki za pomyślne wyniki

A ja dziś obudziłam się o 5:00 z tak pełnym pęcherzem, że myślałam że mi pęknie. Normalnie to się budzę, jak Domi w nocy gada, albo się przekręca ale dziś ładnie spała więc i ja spałam:-D

Bada- chyba chodzi o to, że na tym po drugiej stronie brzuszka możemy gratulowac, komentować i ogólnie pisać, a na tym pierwszym będzie tylko krótka notka ze szpitala z informacją dla kogoś kto nie chce np.przebijać się przez 10 stron z gratulacjami ;)

jeżyk no może i racja ,dzięki:happy2: ale patrząc tym tokiem myślenia zaraz powstanie jeszcze lista rozpakowanych mamuś :szok: jak dla mnie tych wątków już jest za dużo,np o zakupach 3 zupełnie nie potrzebnie ,ale to pewnie rzecz gustu ;-)

reklama
agulqa, czekam również na wieści.
Też dołączam się do niewyspanych. Ręce i stopy jeszcze tak mnie w nocy swędziały, że myślałam, iż szału dostanę. Oczywiście ciągle wrażenie, że coś po mnie łazi. Pół nocy świeciłam telefonem w poszukiwaniu ewentualnego dziadostwa w łóżku. Na szczęście nic nie znalazłam i chyba problem tkwi w meblach w salonie. A może mi kot pchły do domu przywlókł. Ja już nie wiem. Ale żeby pchły pogryzły mi całe dłonie i stopy? Normalnie teraz mam bąble jakbym szła co najmniej na pielgrzymce :-D

Do góry