Kasiekz no właśnie u mnie też coraz częściej skurcze i coraz bardziej bolą ale w czwartek idę do gina to się dowiem o co kaman mi właśnie ten czop miesiąc wcześniej zaczął się oddrywac po troszku, a wody chlusnęły Mo dopiero 3h przed przyjęciem oli na świat
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Dagi nie zazdroszcze takiego badania :-\
No jak mialam zapis 3h robiony to musialam w kazdej pozycji byc. Spac staram sie na lewym i lezec ogolnie tez :-)
No jak mialam zapis 3h robiony to musialam w kazdej pozycji byc. Spac staram sie na lewym i lezec ogolnie tez :-)
dagi27
Aulqa_b tym bardziej, że mieszkam w UK i tu ginekolog bada na prawdę w skrajnych przypadkach. Może dlatego tak bolało nie wiem....w każdym razie mój Tomek powiedział, że mam do porodu obciąć paznokcie. A co do tego lezenia, współczuję Ci, ja staram się spać i leżeć na lewym boku, ale w nocy czasem aż mi ręką i noga cierpnie.....
No to witam sie z rana jako pierwsza ))
Cześć Dagi.
Agulqa, mam nadzieje że dzis duzo lepiej sie czujecie. Czekam tylko na dobre wieści.
Ja spałam w miarę ok, ale budzilam sie trochę w nocy bo pies teściów chrapał niemiłosiernie. I do tego dochodziły psie sny, gdzies piszczal w nieboglosy. No ale tragedii nie ma
Życzę wszystkim miłego dnia :-))) i oby bez żadnych incydentów typu szpital :-)
Cześć Dagi.
Agulqa, mam nadzieje że dzis duzo lepiej sie czujecie. Czekam tylko na dobre wieści.
Ja spałam w miarę ok, ale budzilam sie trochę w nocy bo pies teściów chrapał niemiłosiernie. I do tego dochodziły psie sny, gdzies piszczal w nieboglosy. No ale tragedii nie ma
Życzę wszystkim miłego dnia :-))) i oby bez żadnych incydentów typu szpital :-)
agulqa_b
Hej
Ja niewyspana na maksa
Wnocy 3razy przychodzily badac tetno malemu
Pod ktg jeszczd dzis nie lezalam
Poza tym mega goraco w tych salach
Oczywiscie grzejnik zakrecony, okna rozszczelnione a ze mnke leci
Dam zmac jak bede cos wkecej wiedziala
Ja niewyspana na maksa
Wnocy 3razy przychodzily badac tetno malemu
Pod ktg jeszczd dzis nie lezalam
Poza tym mega goraco w tych salach
Oczywiscie grzejnik zakrecony, okna rozszczelnione a ze mnke leci
Dam zmac jak bede cos wkecej wiedziala
Dagi witaj.
Doggi Ty mój supebohaterze :-*
Agulqa cieszę się, że już lepiej.
Dżizas ja w nocy spałam.
Normalnie niewiarygodne.
Widocznie mój organizm stwierdził, że po tygodniu pozwoli mi pospać, ale podejrzewa, że dziś w nocy znów będę się kręcić.
Czytałam, że w ciąży można
brać Neospasmine w syropie.
Działa on wyciszająco i pomaga na bezsenność więc jak będę dzisiaj w aptece to kupię na wszelki w.
Ok idę się szykować, bo trzeba potworki odwieźć.
Nie wiecie czy w Biedrze dostanę sos sojowy, bo ofkoz wczoraj zapomniałam kupić :-/
Doggi Ty mój supebohaterze :-*
Agulqa cieszę się, że już lepiej.
Dżizas ja w nocy spałam.
Normalnie niewiarygodne.
Widocznie mój organizm stwierdził, że po tygodniu pozwoli mi pospać, ale podejrzewa, że dziś w nocy znów będę się kręcić.
Czytałam, że w ciąży można
brać Neospasmine w syropie.
Działa on wyciszająco i pomaga na bezsenność więc jak będę dzisiaj w aptece to kupię na wszelki w.
Ok idę się szykować, bo trzeba potworki odwieźć.
Nie wiecie czy w Biedrze dostanę sos sojowy, bo ofkoz wczoraj zapomniałam kupić :-/
dagi27
Hej dziewczyny. Dziś po prostu pobiłam rekord w spania od nie wiem kiedy. Zasnąć o 1 obudzić się przed 7.....wyspalam się za wszystkie czasy. Czy Wy też miewacie dziwne sny...mnie to się takie bzdury śnią, że zastanawiam się czy nie zacząć zapisywać i może napisać jakąś książkę sf, która stanie się światowej sławy bestsellerem
reklama
Dolaczam do grona superbohaterów. Nie śpię od 3 Piotrek w pracy to musialam sama chłopaków na autobus odprowadzić ale kuźwa zimno!!!
Doggi- zdrówka dla Ciebie, nie rozkladaj nam się tu.
Jak wychodze z apteki to mam takie same odczucia.
Agulqa- nadrabiam wątek i trzymam kciuki, wszystko na pewno jest dobrze i zaraz to doczytam. Pewnie brak miejsc na oddziale i dlatego masz towarzyszkę.
Dobrze, że tętno i przepływy w normie.
Doggi- nie pakuj się tak szybko w kolejkę bo ja stwierdzilam z Frankiem, że rodzimy się zaraz po Was a chciałabym jeszcze święta w domu pobyc
Dagi- witaj
Agulqa- uff. Mi też zawsze kazali pod ktg na lewym boku leżeć.
A powiedz ogólnie jesteś zadowolona ze szpitala i opieki?
Doggi- zdrówka dla Ciebie, nie rozkladaj nam się tu.
Jak wychodze z apteki to mam takie same odczucia.
Agulqa- nadrabiam wątek i trzymam kciuki, wszystko na pewno jest dobrze i zaraz to doczytam. Pewnie brak miejsc na oddziale i dlatego masz towarzyszkę.
Dobrze, że tętno i przepływy w normie.
Doggi- nie pakuj się tak szybko w kolejkę bo ja stwierdzilam z Frankiem, że rodzimy się zaraz po Was a chciałabym jeszcze święta w domu pobyc
Dagi- witaj
Agulqa- uff. Mi też zawsze kazali pod ktg na lewym boku leżeć.
A powiedz ogólnie jesteś zadowolona ze szpitala i opieki?