reklama
Agulqa tą babeczką z zapaleniem oskrzeli to chyba się nie masz co przejmować. Z tego co wiem to zapaleniem oskrzeli się nie zarazisz od innej osoby. To mówiłam ją specjalistka od tej choroby. Dwa lata temu miałam trzy razy w ciągu trzech miesięcy. I jakbym zarażała to cała rodzina by chorowała.
agulqa_b
Fanka BB :)
Yggam oby!
Znow mam ktg.
Amplituda ruchow powinna byc ok 20, jest 5
Znow mam ktg.
Amplituda ruchow powinna byc ok 20, jest 5
Agulqa pewnie młody też wymęczony. Najważniejsze, ,że przepływy i tętno w porządku. Dobrze, że jesteś pod kontrolą.
Doggi no to Cie ładnie rozłożyło, zdrówka. Co do czopu to mi część odeszła 2 tygodnie przed porodem. Czyżbyś chciała się w kolejkę wcisnąć? )))
Doggi no to Cie ładnie rozłożyło, zdrówka. Co do czopu to mi część odeszła 2 tygodnie przed porodem. Czyżbyś chciała się w kolejkę wcisnąć? )))
dagi27
Hej dziewczyny. dolaczam do Was mamusiek styczniowych. Kiedys tu bylam przez chwile, ale zgubilam telefon i dluuugo szukalam tego jakie to forum dopiero nie dawno mnie olsnilo
Wiec tak, mam na imie Dagmara, mam 27lat. Od kilku lat mieszkam w UK, moja coreczka Zosia ma przyjsc na swiat 8.01.2015
Wiec tak, mam na imie Dagmara, mam 27lat. Od kilku lat mieszkam w UK, moja coreczka Zosia ma przyjsc na swiat 8.01.2015
goferek
Aza, wiadomość od męża: nie mam amano, mam hybrydy, taiwany, sakury, taitibee . Reszty nie pamiętam,albo nie wiem jak to się pisze :-)
Agulqa_b, trzymaj się tam dzielnie !!!
Agulqa_b, trzymaj się tam dzielnie !!!
reklama