reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

LayDeeK moja teściowa jest lekarzem moim rodzinnym wiec jestem "monitorowana" właśnie z nią gadałam i ma dzwonić do gina żeby się upewnić czy mogę te leki które chce mi przepisać.

Bada ja cały dzien praktycznie przelezalam dziś, no i tak długo wytrzymałam bo normalnie na początku listopada juz chora jestem.

A z takich ciążowych ciekawostek, oderwał mi się kawałek czopa :/ właśnie w łazience zauważyłam a że po ciąży z Olą wiem jak to wygląda to już wiem. Z Olą 4tyg później urodziłam, bo stopniowo mi odchodził przez te 4tyg jak odszedł cały ruszyło rozwarcie.

reklama
Dziewczyny, zdrówka, nie dajcie się chorobom!!! Ja właśnie wychodzę z zapalenia gardła, jutro ostatnia dawka antybiotyku, na szczęście już o wiele lepiej.

Z kolei ja mogę ponarzekać na moje rozstępy, które przechodzą same siebie :-( strasznie szczypią, skóra mi pęka, mam normalnie bolesne wgłębienia, w które palec można włożyć :eek: a brzuch wcale nie taki duży bo ma jakieś 104 cm...

Chorobska widzę atakują bez litości. .mnie coś w nocy gardło drapalo, ale na szczęście rano już było ok. Zdrowia dla wszystkich! !
Agulqa jesteś pod opieką także nawet jesli (pfu pfu) coś złego by się działo to będzie szybka reakcja. Głowa do góry!
Ja z apteka też tak mam zresztą jak z każdym innym sklepem. .nic się nie kupi a pare dych zawsze zostaje. .
Mnie dzisiaj zaczęła strasznie szczypac skóra między pepkiem a dziurką od kolczyka.

Karpanna o takich przypadkach słyszałam ;-) Ale nie tylko w Bizielu. U mnie wchodzą tylko w grę te 2 szpitale.

Jenn mi też brzuch twardnieje jak się kręcę. Dzisiaj zrobiłam takie ważniejsze zakupy, ryby, barszcz, picie, coś słodkiego i od jutra działam w kuchni.... ehh....

Agulqa i co tam u Ciebie bo się strasznie martwię :-( Też nie wiem co to ta oscylacja , aż zaczęłam się bać bo mój tak jak wcześniej pisałam od kilku dni w kulki leci ale się rusza raz na jakiś czas,..

reklama
Do góry