reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa nie denerwuj się.
Jesteś w szpitalu, masz stałą opiekę przecież musi być dobrze :-*

Małż wrócił więc jedziemy na zakupy.
Nie chce mi się łazić między tymi półkami, ale samego gondola Rossmana nie puszczę :p

agulqa wiem, łatwo mówić "nie martw się", ale jesteś w szpitalu, lekarze mają wszystko pod kontrolą, na pewno się unormuje. Ja nawet nie wiem co to te oscylacje... Staraj się za bardzo nie stresować... Jesteśmy z Tobą!

Agulqa będzie dobrze spokojnie mają Cie pod obserwacją ;-) mały się mniej rusza bo też pewnie zmęczony... A ty jak jadlas coś już?

Ja się ruszylam w biedronce kupiłam blachę na babeczki za 11zl przecenione rzeczy do pieczenia :-) no i upieklam babeczki czekoladowe ale pachnie :-) do tego zrobiłam sobie bitą śmietanę z lodami ananasem i kiwi boże jakie to było pyszne jeszcze po tym zrobiłam szklankę soku z ananasa pomarańczy i kiwi... Nie mogę się ruszać :-D

reklama
Doggi idz do lekarza, goraczka ponoc nie jest mile widziana

Ja wlasnie zjadlam kawaleczek chlebka z maslem. Mam nadzieje ze nie zwroce
Od 3h jestem podpieta pod ktg bo maly ciagle kiepsko sie rusza

Do góry