reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini jak przede mnie się wcisniesz to znajdę cie i wcisne ci pizzę ze wszelkimi możliwymi grzybami! O! :p

Normalnie zrobię dziś coś oli, wredna franca... Nie dość ze pobudka przed 6ta mnie wkurzyła to na domiar złego jest nieznośna, nie słucha się i ten dzuen zapowiada się ŹLE!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój pies też taki przytulasek, jak go nie głaszczę, nie gadam do niego to albo mnie łbem wali po tyłku lub kroczu (zależy jak stoję) albo łapą się zaczepia. Najgorzej jak się uwala na kolanach do głaskania, muszę pilnować żeby z rozpędu mi się na brzuch nie walnął.

U mnie na szczęście przymrozku brak, auta normalne, chociaż woda w wiaderku na ogródku widziałam, że przymarznięta.

Oj Doggi współczuję.
Moje potworki na szczęście dzisiaj grzeczne.
Tylko to raczej ze względu na powrót tatusia, a zmęczenie mamusi :p

Mój pies też był taki przytulas. Jak się go raz pogłaskało to później spokoju nie dawał.

Doggi, ja to tego psa ci chyba zabiorę. No kochany jest!!!!

Cała noc śniło mi sie nasze forum. W kółko powtarzały sie w nim Wasze nicki.
A w ogóle to cud sie zdarzył. Przed chwila zadzwoniła teściowa do męża, ze oni dają nam 2500 zł na wózek. A wózek jedziemy kupic jutro i to prezent od mojej mamy. Fajnie, bo bede miała na urządzenie pokoju dodatkami :))

Doggi ja moim ostatnio zajęcia wynajdowałam i nic nie dało.
Prosiłam, groziłam, darłam się aż w końcu dałam w dupe, wygoniłam do pokoi i nagle nastała cisza.

LayDeek ja też chcę taki prezent!

Doggi ni ja nawet ostatnio ze szwagierką rozmawiałam (oczywiście dzieciaki wtedy szalały, darły się i biły) i mówię jej, że to całe bezstresowe wychowanie to pić na wodę, bo ile razy próbuję to w 90% muszę i tak się wydrzeć i klapsa dać.
No i ona stwierdziła, że nawet się nie łudzi, że ona swoje dzieci będzie właśnie tak bezstresowo wychowywać.
Eh, a ja tak nie lubię jak potworki mnie do takiej ostateczności doprowadzają.
Później mi przykro się robi :-/

miłego dnia babeczki:happy: grzecznych dzieci Wam życzę ;-)
my dziś do mojego chrześniaka na urodziny (koń stary już 14 lat ma),a żeby nie jechać na darmo 30 km to idziemy na obiad i do kina najpierw,pewnie jakieś tesco zalicze i Leroy Merlin bo chce kupić deski na półkę na Gniewkowe duperele nad łóżeczkiem
moje starszaki ścieraja kurze i zaraz ja z odkurzaczem wkraczam :-D

co do prezntu to ja w tej radości,ze m kupił tą suszarkę to nie chcę już nic :-)

reklama
Alecta mam to samo, ja naprawdę chciałam ją bezstresowo wychowywać ale jak człowiek nie ryknie to cie w du.pie ma dziecko... Co prawda tez mam potem wyrzuty no ale tylko to działa i Ola potem przeprasza i mówi że chce być grzeczna dziewczynka.

Boże, teściu mnie kocha!!! Właśnie zadzwonił ze jest w zgc i cxy jego wnusia chce jechać dziś do nich!!!! Hip hip hurra!!!!! Czy chce czy nie chce, to chce :p juz się pakuje i.jedzie matko może się zdrzemne chwile!

Do góry