reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme no jasne ze steskniona bylam :-D
Wrocil tylko w sumie na dwa dni bo w pon powtorka wiec jest szansa ze nie zdazy mnie wkurzyc :-D

Doggi ten Twoj aparat to ten co nim foty robisz i wxtawiasz tu?
To jest lustrzznka czy jakis prosty w obsludze?:p

Alecta nie martw sie ja tez nie wiem czy cos dostane :p
Poki co namawiam ł bysmy sobie telefonu kupili i ma swieta nic
On musi miec 2 karty skm i chodzk z dwoma starymi tel co maja problem sie naladowac
Ja za to jak idiotka ide przez miasto i gadam z tableta 7cali
Zobaczymy co nam wyjdzie z tego :-D

My lezelismy od 22juz w lozku
Nie wiem czym ich tam karmili ale ł mowi ze codziennie ktos sral lub zygal
Wczoraj oczywoscie jego kolej
Wrocil tak blady i slaby jakiego jeszcse go nke widzialam
Masakra jakas
A i tak mielismy tyyyyyle do odpowiadania ze zasnelismy po 24 :p

Doggi mnie tak zgaga wczoraj meczyla ze myslalam sobie ze jzk Ciebie tak codziennie meczy to szacun
Od rana do samego zssniecia
Pieklo
Ulewalo sie
No jakas porazka!!!

Doggi z tego co wiem psy wyczuwaja ze kobieta jest w ciazy
Pies tesciow do mnie nikogo dopuscic nie chce
Broni jaaaaak

Aaaaaaaa mroz na dworze!
Ł krzyczy z kuchni ze caly rumun zamarzniety!:-\
Mam nadzieje ze dzis nie musze nigdzie wychodzic

Agulqa_b nie na bb jestem na telefonie tylko, i z niego robie zdjęcia tym aparatem robie foty na bloga mego :) choć ostatnio nic wrzucać nue mogę bo ci dwaj ulomni faceci w moim domu zepsuli komputer i nara :/ to nie jest lustrzanka, szczerze to nie wiem co to za typ, w obsłudze łatwy choć tak naprawę w każdym aparacie żeby dobra fotka wyszła trzeba dobrze ustawić. Zdjęcia z Krakowa na Facebooku robiłam tym aparatem m.in

No moja zgaga czasem taka że rzygam ulewanie chleb powszedni, ale i tak nie jest źle bo przy oli zgage miałam całe 41tc

U nas dziś był przymrozek, ale mu przeszło ;)

Przytulasek

Załączniki

• 1417249436959.jpg
    1417249436959.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Tylko dziewczyny grzecznie proszę trzymamy się kolejności porodów nikt nie wciska się poza kolejką, ok? Możemy się tak umówić? :p

Ni ch.uja! Ja od 6 stycznia będę harcować, żeby przyśpieszyć, więc mam nadzieję się przed którąś wcisnąć :-D

A ja pospałam do 8.20, masakra, nie lubię tak długo...

Do góry