reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

To ja od 21 chodziłam jak zombie, spać nie mogłam, położyłam się do łóżka kolo 22.30 o tak leżałam do 4:30 i ni chu chu zasnąć a jak w końcu zasnęłam to tuż przed 6ta przyszła ola, o nara....

Teraz oglądamy na puls2 barbie i czarodziejskie baletki, potem jeszcze jakieś 2 inne barbie lecą księżniczka i piosenkarka i coś z dziadkiem do orzechów więc mam kilka godzin spokoju choć i tak już nie zasne...

Matko jak mnie krzyż boli ;(

reklama
Moi oglądają Nick Jr więc na razie też mam spokój, ale też już nie zasne :-/

Kręgosłup mnie nawala od wczorajszego sprzątania, ale o dziwo skurcze mnie nie męczyły, a czasem szedł jeden za drugim po całym dniu leżenia.
To znak, że trzeba więcej w domu robić hihi

Kurde suszy mnie jak nie wiem, a w domu nic do picia nie ma :-/

Alecta mnie też suszy a nie mogę ani jeść ani pić bo zaraz zgaga mnie zabija... Jak tak ma być do stycznia to ja je.bne na glebę zamiast urodzić :/
Przecież ciąża to czas, kiedy kobieta ma wypoczywać przed wielką zmianą.... A mój wypoczynek to niecałe 2h snu codziennie to jest chore!!

Ola nick jr nie lubi mini mini albo Disney jr innych nie lubi a najbardziej lubi długie bajki, stad dziś ratują mnie w tv z tym mini maratonem barbie :)

To u mnie sprzątanie coraz gorzej, wczoraj salon i kuchnię zamiatarki na 5 razy takie skurcze mnie brały jak zaczynałam na miotle latać

Doggi jak byłam w ciąży z Nikolą to od 25 tygodnia miałam takie bezcenne noce.
Mimo, że dzieci nie miałam to też nie dało się odespać w dzień, bo w mieszkaniu zawsze ktoś, w moim pokoju remont...
Jedynie jak do szpitala trafiłam to w dzień dało się odespać w miarę, ale nocki do porodu miałam zarwane :-/

Hmm ten maraton fajnie brzmi, ale Tymek już za dużo bajek dla dziewczyn zna :p
Niech lepiej Nick Jr ogląda

Mnie póki co nie ma kto budzić, więc trochę Wam dziewczyny współczuję. Obudziłam się po 7, patrzę za okno, a tam mega przymrozek.. :szok: Ach czyli odwrotu nie ma, zima! :-)
Teraz czas na śniadanie..

Alecta to ja z Olą spałam jak zabita całymi dniami i nocami, dopiero pod koniec zaczęły się kłopoty bo wstawalam kolo 5-6 przez skurcze ale w ciągu dnia przymusowa drzemka wiec byłam wyspana w miarę a teraz.... Masacra

Jenn dobrze dobrze niech będzie zima i styczeń dla spokoju wszystkich :)

Ja juz 1,5h po śniadaniu, Ola juz się dopycha jogurtem zarlok mały.

A mojemu psu coś się popier.doliło i tak jak zawsze był przytulasek tak teraz łazi za mną krok w krok kładzie się na mnie łepetyną, szturcha nochalem tym mokrym i zimnym żeby go głaskać i lize mnie po brzuchu, chyba ma ciążę urojona od kilku dni zero spokoju

reklama
Do góry