reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mi w samsungach podoba sie menu itp
Jestem jiz tak przyzwyczajona po tablecie ze jak ogladalam lg w salonoe to noe mialam pojecia jak to obsluzyc :p

Ostatnia edycja:
reklama
Alecta z lg L II? Sis ł miala ten i jakis wczesniej i na ich podstawie mowie ze lg to gowno masakra itp i poleca samsunga lub sony... teraz ma sony xperia m2

Ronson chyba czuje ze tatus wraca bo cos sie wierci
A ja dzis caly dziem walcze ze zgaga, po wszyatki nawet po wodzie i pepsi

Ale który L II? 3, 5, 7 czy 9? :p

Ogolnie LG kiedyś robiło gowniane tel, ale teraz się na prawdę poprawili i robia jedne z lepszych telefonów.

A my oglądamy Dzwoneczka i Piratów.
Najlepsze jest to, ze Nikola chciała oglądać, a gra teraz na laptopie, a Tymek gapi się jak zahipnotyzowany :p

agulqa, to teraz opinia mojego prywatnego eksperta i testera tel ;-)

cytuję:
1. LG poniżej L90 nie ma sensu oglądać. ewentualnie LG L9 2 (inaczej d605).
2. moto G (o ile ograniczeniem nie będzie dla Ciebie 8 GB pamięci).
3. samsungi core itp. w tym budżecie sobie odpuść.
4. sony, jakby udało Ci się dorwać M2, ewentualnie Xperia SP.
5. jakbyś chciała używkę to polecam samsung ativ S (fajny ekran, mocna bateria, sensowny aparat i dobry system, czyt. windows phone :-p).

dziękuję za uwagę :-D:-D

reklama
Do góry