reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A lg fino np? Nawet nie wiem ile kosztuje :p
Ogolnie moje wymagania to dosyc spory ekran bym mogla na bb soedzoec :p ma pisac smsy, dzwonic i w sumie moze robic ok zdjecia. To tyle ;-)

reklama
Hmmm eMka i te LG mają ekrany 4 cale...dla mnie to mało, ale Ty możesz uznać, że wystarczające :-p
Tego Fino miałam przez chwilę w ręku i wydaje się być spoko.
Z większym ekranem są LG L90 albo Samsung Galaxy Core LTE, ale one też chyba droższe są.

Lte nie musze miec bo na wsi i tak nie lapie wiec szkoda siana :p mi wyxtarczy taki ekra jak w nokia lumia 610? Czy 510... nie wiem to gowno co mialam i teraz Ł z tego korzysta bo zal :p nooo i na androidzie bo windows ma gowniany sklep z aplikacjami :p

A ten fino akurat 500zl kosztuje

Agulqa z takich podstawowych różnic:
L Fino ma słabszą baterię tzn mniejszą pojemność i 4 GB wbudowanej pamięci, F70 ma 8 gb wewnętrznej i większą pojemność baterii.
Jeśli chodzi o aparat to Fino ma 8 mpx, a f70 5 mpx, ale szczerze to ta różnica i tak nie będzie zauważalna, no chyba, że będziesz wywoływać fotki w większych formatach.
F70 ma nowszego androida, oba maja już kit kata, ale fino ma 4.4, a f70 4,4,2.
RAMu oba maja tyle samo.
Ja osobiście wolałabym kilka zł dołożyć do F70, bo np mi nie pasuje to, że w Fino klawisze funkcyjne są z tyłu.
To jest wygodne jeśli telefon jest duży typu G3 czy G2.
Decyzja należy do Ciebie, ja mogę Ci tylko doradzić ;)
Jeżeli te różnice nie maja dla Ciebie znaczenia to weź Fino, bo jest trochę tańszy :)
Ja akurat na to własnie dużą uwagę zwracam, ale ja jestem maniakiem więc wiesz :-p

Ogolnie ł pwoiedzial ze jak zrobis mu dobrze ustami to mi kupi :p
Wiec teraz z nim negocjuje warunki :p co mam zrobic za jaka kase ;-)
A tak serio moze na raty bym wziela, sama nie wiem :p

reklama
No, bo tak jest.
Te Samsungi teraz to naprawdę nic szczególnego, no chyba, że S5 :p
Moim zdaniem LG są o wiele lepsze.
Tak samo Sony.
Od kiedy rozwiodl sie z Ericssonem to produkuje dużo gorsze telefony z tych tańszych modeli.
Chociażby mega popularna Xperia J...nie było dnia żeby chociaz 3 na serwis nie przyjąć

Do góry