reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mi w samsungach podoba sie menu itp
Jestem jiz tak przyzwyczajona po tablecie ze jak ogladalam lg w salonoe to noe mialam pojecia jak to obsluzyc :p

Ostatnia edycja:
reklama
Alecta z lg L II? Sis ł miala ten i jakis wczesniej i na ich podstawie mowie ze lg to gowno masakra itp i poleca samsunga lub sony... teraz ma sony xperia m2

Ronson chyba czuje ze tatus wraca bo cos sie wierci
A ja dzis caly dziem walcze ze zgaga, po wszyatki nawet po wodzie i pepsi

Ale który L II? 3, 5, 7 czy 9? :p

Ogolnie LG kiedyś robiło gowniane tel, ale teraz się na prawdę poprawili i robia jedne z lepszych telefonów.

A my oglądamy Dzwoneczka i Piratów.
Najlepsze jest to, ze Nikola chciała oglądać, a gra teraz na laptopie, a Tymek gapi się jak zahipnotyzowany :p

agulqa, to teraz opinia mojego prywatnego eksperta i testera tel ;-)

cytuję:
1. LG poniżej L90 nie ma sensu oglądać. ewentualnie LG L9 2 (inaczej d605).
2. moto G (o ile ograniczeniem nie będzie dla Ciebie 8 GB pamięci).
3. samsungi core itp. w tym budżecie sobie odpuść.
4. sony, jakby udało Ci się dorwać M2, ewentualnie Xperia SP.
5. jakbyś chciała używkę to polecam samsung ativ S (fajny ekran, mocna bateria, sensowny aparat i dobry system, czyt. windows phone :-p).

dziękuję za uwagę :-D:-D

reklama
Do góry