reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Femme mnie ciagle zgaga meczy
Teraz juz bylam glodna i nazarlam sie chleba z pasztete a za 10min jade po ł na dworzec :-)

Ja iphonz nie mialam ale jakos mmie nie rajcuja
Nie wiem, pojawily sie znikad i taki szal nagle

Jezyxa widzisz, a ja nigdy nie oamietam aby brac aparat
Nawdt jak planuke ze wdzme to zapominam :-D

reklama
A ja mam już nowy aparat dzisiaj przyszedł ;-) jutro będzie testowanie :p
Ciasto marchewkowe zrobiłam co by się resztki z soku marchewkowego nie zmarnowany :p a jeść mi się go nie chce marzę tylko o salatce a tak mi się nie chce robić :-( :-/

Agulqa o prawie narzeczony wraca :-) steskniona?

Mi się czasem nie chce lustrzanki brać, bo nie lubię robić nią zdjęć na automacie, a zanim pozostawiam wszystko i dopasuje to za dużo czasu zajmuje, a nie zawsze go mam.
Czasem trzeba jakieś spontaniczne foto strzelić więc aparat w telefonie jak znalazł :-D

Ja bym zjadła jakąś grecką :-D

femme, my też :). dziś wyjęłam z paczkomatu. w końcu padło na coś zupełnie innego i mamy fuji x-m1. spontaniczna decyzja (zadecydowała cena).

Kuba zaraz do biedry pojedzie mi kupi :p mam ochotę na tą z feta :-)

Sprite no twój to już zupełnie inna półka ;-) ciekawa jestem efektów czy jest faktycznie porównywalny do lustra :-) pokażesz nie? :-D

Ja bym chciała jeszcze jakąś mniejszą hybryde, ale Ł by mnie chyba zabił :p
Mam już swojego Canona, Zenita, Feda i Minolte i jak kolejny bym przyniosła to by mnie chyba z nim wyrzucił :p

Ale zimno, brrrrrrr........ Jak miło być już w domku. Zapomniałam jechać do nc+ i zamówić ciasta... :dry: Jutro pojadę.... Ja dzisiaj na późny obiad też zjadłam pizze :-)

Ja mam samsunga S3 (ale leży w domu cały czas ma juz 2 lata i do niczego się nie nadaje) i S5 no i tego jeszcze kocham :-D Do czasu aż też padnie. Małż ma iphone i w życiu tego bym nie chciała a on namiętnie próbuje mi kupić za przeproszeniem to g.... :wściekła/y:

A ja mam aparat benq, nie pamiętam jaki model juz ze dwa lata go mam i jest naprawdę świetny, piękne zdjęcia robi naprawdę

Takie potrafi zbliżenie zrobić, że jsk kot mojej babci ziewal o mu fotkę zrobiłam to było widać igiełki na jego języku :)

Załączniki

• 1417203242823.jpg
    1417203242823.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Ja z "nieoficjalnych" źródeł wiem , że gwiazdor ma mi przynieść aparat i kamerkę bo brak i tego i tego ale nie znam się na tym sprzęcie co dobre a co nie.... Chcę tylko żeby ładne zdjęcia robił i był prosty w obsłudze , jakieś propozycje? :-D

Do góry