reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta rozumiem Twoj bol. Nie wiem jak bede to za jakis czas znosic kazdego dnia ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Matko jaram się Dębskim, jaki on ma uśmiech powalający!!!!!!
Nulini mój ci ON
A w życiu!!! Porwę go i uwiężę w piwnicy!!! Boooooże, miałam wczoraj orgazm normalnie
Jest absolutnie powalający, boski, inteligentny, skromny, a Wojewódzki to przy nim taki prostak i idiota że masakra
agulqa_b
Siedze sobie w centrum medycznym i czekam na pobranie krwi. Kolejka taka ze glowa boli. Pewnie ze 2h posoedze
jenn200818
agulqa masz pierwszeństwo przecież, wystawiaj brzuchol na wierzch i patrz litościwymi oczami na czekających mężczyzn, bo baby to niestety zauważyłam nie wpuszczają :-)
Jakoś nie mogłam w nocy zasnąć.. A jak mi się już udało to śniło mi się, że mój mały urodził się taki wielki, jakby miał rok i to w dodatku z zębami Co za koszmar..
Teraz śniadanie zjedzone, jeszcze kawę piję, no i czeka mnie druga wizyta w urzędzie skarbowym. Czyli dzień przyjemności ;-)
Miłego!
Jakoś nie mogłam w nocy zasnąć.. A jak mi się już udało to śniło mi się, że mój mały urodził się taki wielki, jakby miał rok i to w dodatku z zębami Co za koszmar..
Teraz śniadanie zjedzone, jeszcze kawę piję, no i czeka mnie druga wizyta w urzędzie skarbowym. Czyli dzień przyjemności ;-)
Miłego!
agulqa_b
Jenne z tego co wiem masz pierwszenstwo jak jest jakas karteczka. Tu niestety nie ma i ciezarne sa jak zwykly szary czlowiek.
Poza tym mojego brzucha nke da sie ukryc ale nikogo to nie rusza niestety
Poza tym mojego brzucha nke da sie ukryc ale nikogo to nie rusza niestety
reklama