reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta noo ja sie zastanawiam skad on te pomysly bierze :-D

Jenn ja caly macierzynski i rodzicielski czyli ok roku
Chyba ze wygram w totka to ide na wychowawczy ;-)

Ja dzis nie mam dnia lenia
Wstawilam Robertowe pranko, zrobilam to drzewo, pozmywalam
Teraz usiadlam ale po gotowaniu zupy przez ł w kuchni jest tak jakby huragan przeszedl wiec zaraz ide sprzatac

reklama
Ja myślałam, żeby posiedzieć w domu do września, października i resztę urlopu oddać mężowi, jakbym chciała wrócić do zawodu (bo na bank nie do mojego pracodawcy, bo popsułam mu plany jak zaszłam w ciąże bo planował mnie zwolnić) to muszę się uwinąć do jesieni, bo zimą na przyjęcie do pracy raczej nie mam szans.
Ale jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże.

Jak wszystko dobrze pójdzie to siedze w domu 14 tygodni bo tyle musze, czyli do maja. Resztę oddaje mężowi. A jak się nie uda to idę na rok na macierzyński.

Jeżyk musi się udać ;-)

Eh Tymko przespał się w dzień i teraz jest afera pt "nie cie pać".

Była może któraś z Was w Pepco ostatnio?
Znajoma z wlc mówiła mi, że ostatnio kupiła bodziaki poprzeceniane po 2 zł i jutro planuje się wybrać

Alecta ja nie byłam, ale kiedyś kupiłam tam bodziaki i kiepskie jakościowo były. .ale moglam mieć pecha. U mnie chyba też będzie afera o spanie. .bo się synek wyspał :-D

alecta, młody kazał sobie kupic lalkę z pieskami w sklepie, więc wiesz... :tak:

jezyk, ja też ciągle trzymam kciuki :tak::tak:

jenn, chyba tylko macierzyński, czyli rok. ale to sie dopiero okaże.

dopiero wróćiłam, to był głupi pomysł. chyba nie pozostało mi nic innego jak siedzieć w domu, bo przy dłuższym chodzeniu już nie wyrabiam :no:

Elutka ja ogólnie sporo rzeczy tam dzieciakom kupuję i nie narzekam.
Jedynie co to dresy faktycznie szybko się kołtunią, ale dzieciaki mają dużo bluzek czy spodnie nic się z nimi nie dzieje. Body też kiedyś Tymkowi kupowałam o mam do tej pory.
Z resztą jak faktycznie trafię na taką przecene, że sztuka za 2 zł będzie to mogą się zaraz rozwalić :p

A to inna racja alecta ;-) ja właśnie po body i dresie sie zrazilam, bo szybko sie skosmacil..tak poza tym to mają dużo fajnych rzeczy m.in. do domu

reklama
Mikołaj szybko zrobił dziurę w skarpetkach z Pepco. Kupiłam tam tarkę i mi raz dwa zardzewiała, więc mam trochę dystans do zakupów tam.

Będę z młodą w domu ok 1,5 roku a później chyba trzeba będzie wrócić do pracy. Chyba, że coś się zmieni

Do góry