reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl u mojego właśnie nic nigdzie nie swiszczy...i zawsze osluchowo czysciutko. Ja zobaczę jaka będzie noc i rano postanowimy czy idzie do żłobka.

Elutka, mój mąż tak mi ciągle kaszlał...dostawał leki wykrztuśne, na astmę, na alergię i nic. Skończyło się gdy się przeprowadziliśmy od rodziców i przestał też mieszkać na jednostce. Podejrzewałam grzyby. Ale tego pewna być nie mogę. W pokoju mieliśmy na bank, w pracy jego ciuchy jak przywoził też strasznie śmierdziały. Teraz jak ręką odjął. Zbyt duża wilgotność też może nie być dobra...

Elutka jasne ze tak :-D
Najlepsze ze jak ja malowalam to poprosilam ł by Robertowe pranko powiesil
Przyniosl mi spodenki bawelniane niebieskie w pomaranczowo zielono biale kropki i mowi ze to chyba jnie dla Robsona
A ja mowke ze niby dla kogo? Na co ł stwierdzil ze chyba nie chce zeby rozowych spodni Robert nosil, wiec tlumacze ze sa niebieskie w kolorowe kropki. Na co Ł z wielka powaga " ten niebieski jakis w roz wpadajacy" myslalam ze wywale sie na plecy :-D z kazdym dniem jestem coraz bardziej pewna ze jest daltonista ;-)

Doggi jaka wyzera ! ;-)

McPearl młodemu się to zaczęło od żłobka, także raczej tutaj trzeba szukać. .grzyba nie mamy :D oooo ale mnie oswiecilas teraz, mąż też kaszle a branża ta sama co Twój ;-)

Mój nie kaszle :p
On w ogóle rzadko choruje, a ubiera się jakby wiecznie lato było :p

Agulqa Twój Ł rządzi normalnie :D

Miałam się zdrzemnąć, ale jak zwhkle nie wyszło, bo jak tylko czułam, że zaczynam odpływać to Nikola miała milion mega ważnych spraw do mnie.
Eh może nocka będzie lepsza.
Ogolnie dzisiaj cały dzień nic nie robimy tylko gnijemy przed bajkami.
Typowy dzień lenia.

Oj Wy tak o tych chorobach dziecięcych i w ogóle, a mnie to dopiero czeka.. Mam nadzieję, że mój brzdąc nie będzie za bardzo chorowity ;-)
Dziewczyny jak długo będziecie z maleństwem w domu tak z ciekawości?

alecta u nas tak samo,dzień lenia :tak:P gra z Mikołajem w planszowe angry birds,a ja z Antkiem w Kocham Cię Polsko

jenn ja na pewno 3 lata,a później się okaże :happy2:

Doggi ;-)jakie pyszności będziesz zapodawać,aż ślinka leci,ja dziś nie poszalałam placki ziemniaczane zrobiłam na obiad,a na kolacje śledziki z P będziemy zajadać,coś nas naszło

Ostatnia edycja:
alecta my niestety mieszkamy w mieście gdzie powietrze nie jest najlepszy i smog na porządku dziennym. Mój też ma wiecznie lato, a praktycznie nie choruje.
Ja planuję koło października dać drugiego maluszka do żłobka i iść do pracy, ale wszystko wyjdzie w praniu..także nic z góry na 100% nie zakładam.

reklama
Ja planuje z małą 2 lata posiedzieć, ale jak to wyjdzie to zobaczymy.

Elutka no u nas to prawie jak wieś, a Rzeszów ogolnie jest bardzo czystym miastem.

Do góry