reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Heh to ja mam chyba jakieś wyjątkowe szczęście, bo u nas i skarpetki i bluzki czy spodnie się trzymają mimo tego, że non stop w praniu.
Jedynie dresy szybko się niszczą, ale to i tak głównie do przedszkola czy na podwórko mają więc też mi tak bardzo nie szkoda, bo z przedszkola często z takimi plamami wracają, że się doprać nie da.

Elutka, u nas był przewlekły kaszel ale w nocy tylko. I pomogły inhalacje z samej soli. Teraz znowu się zaczęły nocne jazdy, inhalacje nic nie dawały, pediatra przepisała ALERIC DESLO i daję na noc 2,5ml i faktycznie jak ręką odjął kaszel, chociaż nad ranem i w dzień jeszcze pokasłuje...

U mnie Młoda jest właśnie takim cherlaczem - wszelkie testy na alergię nic nie wykazują, a sezon jesień/zima/wiosna to ciąg kaszlu.
Pediatra wmawia alergię, alergolog alergię wyklucza, ale po lekach typu Desloratadyna czy Clemastinum - kaszel w nocy mija :baffled:
I weź tu bądź mądry...

Dziewczyny śniło mi się forum. I wg tego snu pierwsza urodziła Karpanna, urodziła dziewczynkę (a chyba czeka na chłopca). Normalnie śniło mi się, że forum czytam (chyba to te wyrzuty sumienia, że dawno mnie tu nie było).

Nic więcej nie wyśniłam:-D

Nulini podpowiem to pediatrze..
Doggi my z bada prawie na jednym wózku jedziemy, termin podobny
Tasia chyba za bardzo przezywasz forum ;-)

reklama
Jezyk trzymam kciuki by sie udalo!:-)

Alecta jz nie bylam
U nas w pepco jakos nie widze takich przecen nigdy
Albo ja slepa

My z Ł dzis grzecznie bez sprzeczania sie
Ja dzialalam on siedzial cicho i gotowal
Powiesil pranko
Pozniej soboe zjedlismy obiadek i ł poszedl do klienta
Ja pozmywalam i poszlismy do tesciow.
Tam juz napsulam sobie troche nerwow :-\
Teraz w domku ł sie pakuje bo jutro wyjezdza do warszawy i do piatku go nie bedzie a ja nadrabiam bb :-)

Do góry