reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini zapomniałam napisać, że jeszcze pranie wstawiłam :-D
Jutro Ł nie ma więc chcę się poobijać, tym bardziej, że na 12:50 z Niksonem na kontrole do pediatry idę.

A Starmach akurat lubię ;-)
Ma babka pojęcie o gotowaniu i podstawy do "wymądrzania się".

Kurde znowu mnie wszystko boli.
Spać mi się zachciało, a jeszcze do gina trzeba jechać.
Nie chce mi się jak nie wiem, ale ciekawa jestem co u Lilci słychać :)

reklama
karpanna, o szajse! co za konował! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja pierd.ole.

Megami, byłam na wizycie. były śmierdzące ziemniaki z jakimś obleśnym mięsem :-p. ale wyjątkowo pusto na położniczym było. i cicho jakoś.

ja ma play, ale teraz jest już drogo. jak mi się skończy umowa to zmieniam.

Karpanna no co za piz.da nie lekarz! Uwielbiam takich du.pków IDŹ GDZIEŚ INDZIEJ! Bo to tak nie może być ze tak w ciąży człowiek się męczy przez hemoroidy!!!!

Alecta wiesz co słychać u lilci? Jest Marysią o! :p

alecta, no ja właśnie korzystam, że Młoda w przedszkolu i mąż w pracy, lubię sprzątać, jak nikt mi nie przeszkadza :-D

Ja też w Play i chyba nigdy ich nie opuszczę, bo mi odpowiada :-D
Lata byłam w Orange, zdziercy cholerni :no:

Doggi Marysia już nie wróci, bo wtedy moja mamusia pomyślałaby sobie, że to ze względu na nią, a ja prędzej zdechnę niż tak zrobię:dry:
Nie dam jej takiej satysfakcji.

ej Laski właśnie, bo mi sie przyponiało. co powiecie na LOLA? jakie to imie? Lolita? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D podoba mi się LOLA. ja chce LOLĘ hahahahaha serio :-D:-D

Alecta to może dżasmina :D

Sprite nie mam pojęcia od czego jest skrót lola :p
Mój mąż np miał chwilę że jak wybueralisny dla Oli imię to chciał leokadia szybki zmienił zdanie jsk powiedziałam jaki jest skrót tego imienia :D

reklama
Do góry