reklama
bada m.
Fanka BB :)
agulqa to dla mnie sms mogły by nie istnieć,wole zadzwonić,ale i tak nie wygaduje tych 300 m,do sieci mam sms za free,a u mnie wszyscy w rodzinie są w tej sieciteście,szwagry,bracia ,rodzice i,nawet moje dzieci mają na karte w play
ja mam umowę na rok,bo bez telefonu,a neta nie zużywam babeczka powiedziała przez tel.,że zużywam 600-800 meg,więc jeszcze mi zostaje,tylko,że ja wolę na lapku siedzieć
alecta zdrówka dla Nikoli
ja mam umowę na rok,bo bez telefonu,a neta nie zużywam babeczka powiedziała przez tel.,że zużywam 600-800 meg,więc jeszcze mi zostaje,tylko,że ja wolę na lapku siedzieć
alecta zdrówka dla Nikoli
Jestem przech.uj
Rano odwiozłam Tymka do p-kola, zrobiłam zakupy w Biedrze, krupnik, pojechałam z Niksonem do laryngologa, odebrałam Tymka, zrobiłam Brownie i jeszcze sałatkę gyrosa
Aaaaa no i jeszcze poodkurzałam
Muszę jakoś kg spalić żeby nie załamać się na wadze u gina
Bada dzieki
U mnie też wszyscy w Play poza teściami.
Ogólnie to rzygam tą siecią dalej niż widzę, ale jak się rozkręcę przy gadce o telefonach itp to przestać nie mogę i Ł się wielokrotnie smiał żebym może jednak do pracy wróciła zamiast w domu siedzieć, bo widzi, że tęsknię
Rano odwiozłam Tymka do p-kola, zrobiłam zakupy w Biedrze, krupnik, pojechałam z Niksonem do laryngologa, odebrałam Tymka, zrobiłam Brownie i jeszcze sałatkę gyrosa
Aaaaa no i jeszcze poodkurzałam
Muszę jakoś kg spalić żeby nie załamać się na wadze u gina
Bada dzieki
U mnie też wszyscy w Play poza teściami.
Ogólnie to rzygam tą siecią dalej niż widzę, ale jak się rozkręcę przy gadce o telefonach itp to przestać nie mogę i Ł się wielokrotnie smiał żebym może jednak do pracy wróciła zamiast w domu siedzieć, bo widzi, że tęsknię
Ostatnia edycja:
Dobra to piszę tutaj najwyżej mnie zjedziecie że nie piszę na wizytowym. Wyszłam z domu o 9 a wróciłam o 13. Najpierw nie chcieli mnie przyjąć bo ,, tu proszę pani ratuje się życie ''... potem z łaski przyjęła mnie jędza chirurg, zbadała ( mało delikatnie ) powiedziała że nie jest tak źle widziała gorsze przypadki. Nic mi nie poradzą muszę czekać do porodu wtedy się polepszy trele trele że macica z dzieckiem ciśnie na jelito itd. Dostałam receptę na czopki które mają powodować pękanie żylaków. Nie wiem czy je będę stosować będę się zastanawiać czy kurcze to z pupy leci czy z pochwy, no ludzie. Jak zapytałam o cc to mnie wyśmiała że nikt nie będzie mi przecinał macicy przez hemoroidy. I że naturalnego nie trzeba się bać najlepiej jak by mi one właśnie wtedy popękały. I co Wy na to?Bo ja żałuję że tam się telepałam autobusami czterema po pustej nocy.
agulqa_b
Bada ja teraz przewaznie pisze ale to dlatego ze mam nielimitowane smsy ;-) ł ma darmowe minuty woec jak cos to on do mnie dzwoni
agulqa_b
Karpanna masakra. Wspolczuje hemoroidow i przezyc ktore Ci funduja
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini mi by ske nie chcialo tyle przed kompem siedziec, a tak na kanapie tablecik i jazda
Ja mam lapka na stoliku i siedzę albo leżę na kanapie i klikam
alecta, MISZCZU MÓJ!!! Ja dzisiaj pościel zmieniłam, kurze starłam i tyle, jutro chyba jakieś ciasto wymłodzę, co by moi na weekend mieli, no i podłogi i odkurzanie...
karpanna, szczerze??? Chyba bym babie przyje.bała I poszła gdzie indziej na konsultację, bo dla mnie ta wizyta to jedno wielkie nieporozumienie!
Eee, to ja tak mam z Lewandowską, Chodakowską, Nowak-Ibisz, Starmach, teraz tą kretynką Mannei-Boruc, Siwiec, wszystkie te tępe, puste dzidy przyprawiają mnie o palpitację serca...