reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa to dla mnie sms mogły by nie istnieć,wole zadzwonić,ale i tak nie wygaduje tych 300 m,do sieci mam sms za free,a u mnie wszyscy w rodzinie są w tej sieciteście,szwagry,bracia ,rodzice i,nawet moje dzieci mają na karte w play
ja mam umowę na rok,bo bez telefonu,a neta nie zużywam babeczka powiedziała przez tel.,że zużywam 600-800 meg,więc jeszcze mi zostaje,tylko,że ja wolę na lapku siedzieć
alecta zdrówka dla Nikoli:happy2:

Jestem przech.uj :-D
Rano odwiozłam Tymka do p-kola, zrobiłam zakupy w Biedrze, krupnik, pojechałam z Niksonem do laryngologa, odebrałam Tymka, zrobiłam Brownie i jeszcze sałatkę gyrosa:-D
Aaaaa no i jeszcze poodkurzałam:-D
Muszę jakoś kg spalić żeby nie załamać się na wadze u gina:-D

Bada dzieki :)

U mnie też wszyscy w Play poza teściami.
Ogólnie to rzygam tą siecią dalej niż widzę, ale jak się rozkręcę przy gadce o telefonach itp to przestać nie mogę i Ł się wielokrotnie smiał żebym może jednak do pracy wróciła zamiast w domu siedzieć, bo widzi, że tęsknię:-D

Ostatnia edycja:
Dobra to piszę tutaj najwyżej mnie zjedziecie że nie piszę na wizytowym. Wyszłam z domu o 9 a wróciłam o 13. Najpierw nie chcieli mnie przyjąć bo ,, tu proszę pani ratuje się życie ''... potem z łaski przyjęła mnie jędza chirurg, zbadała ( mało delikatnie ) powiedziała że nie jest tak źle widziała gorsze przypadki. Nic mi nie poradzą muszę czekać do porodu wtedy się polepszy trele trele że macica z dzieckiem ciśnie na jelito itd. Dostałam receptę na czopki które mają powodować pękanie żylaków. Nie wiem czy je będę stosować będę się zastanawiać czy kurcze to z pupy leci czy z pochwy, no ludzie. Jak zapytałam o cc to mnie wyśmiała że nikt nie będzie mi przecinał macicy przez hemoroidy. I że naturalnego nie trzeba się bać najlepiej jak by mi one właśnie wtedy popękały. I co Wy na to?Bo ja żałuję że tam się telepałam autobusami czterema po pustej nocy.

reklama
Nulini mi by ske nie chcialo tyle przed kompem siedziec, a tak na kanapie tablecik i jazda :-D

Ja mam lapka na stoliku i siedzę albo leżę na kanapie i klikam :-D

alecta,
MISZCZU MÓJ!!! Ja dzisiaj pościel zmieniłam, kurze starłam i tyle, jutro chyba jakieś ciasto wymłodzę, co by moi na weekend mieli, no i podłogi i odkurzanie...

karpanna, szczerze??? Chyba bym babie przyje.bała :wściekła/y: I poszła gdzie indziej na konsultację, bo dla mnie ta wizyta to jedno wielkie nieporozumienie! :wściekła/y:

Eee, to ja tak mam z Lewandowską, Chodakowską, Nowak-Ibisz, Starmach, teraz tą kretynką Mannei-Boruc, Siwiec, wszystkie te tępe, puste dzidy przyprawiają mnie o palpitację serca...

Do góry