reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja tam neta w szpitalu mieć nie będę, więc jedyny mój kontakt ze światem to będą SMSy
Z resztą ja prawie w ogóle z neta w komórce nie korzystam, nawet mając wifi pod ręką...
alecta, leki dla dzieci to jest parodia, 3 razy droższe, niż dla dorosłych, bo wiadomo, ze troskliwa mamusia kupi No ale najważniejsze, że nic się nie dzieje z migdałami!
Z resztą ja prawie w ogóle z neta w komórce nie korzystam, nawet mając wifi pod ręką...
alecta, leki dla dzieci to jest parodia, 3 razy droższe, niż dla dorosłych, bo wiadomo, ze troskliwa mamusia kupi No ale najważniejsze, że nic się nie dzieje z migdałami!
agulqa_b
Fanka BB :)
Gosiane niezly widok
Megami ja sie nie znam i nie mam pojecia co ile ciagnie
Nulini mi by ske nie chcialo tyle przed kompem siedziec, a tak na kanapie tablecik i jazda
Doggi nie martw sie, mnie nawet nie zaprosili gnojki!!!
Megami ja sie nie znam i nie mam pojecia co ile ciagnie
Nulini mi by ske nie chcialo tyle przed kompem siedziec, a tak na kanapie tablecik i jazda
Doggi nie martw sie, mnie nawet nie zaprosili gnojki!!!
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Alecta dobrze, że migdałki ok! Hm ponoć jakaś dieta eliminacyjna (chyba nabiał?) pomaga na migdałki, ale nie znam szczegółów ;-)
Zbieram się powoli na wizytę, trzeba ogarnąć siebie i młodą więc już znikam, żeby nie kląć w ostatniej chwili, że nie zdążę
Zbieram się powoli na wizytę, trzeba ogarnąć siebie i młodą więc już znikam, żeby nie kląć w ostatniej chwili, że nie zdążę
reklama