reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja chciałam po prostu karmić i tak nam prawie 2 lata minęły :)

Jestem w szpitalu. Obok stoi nad plastikowym wózkiem z noworodkiem młody chłopak - raczej ojciec dziecka. Dziecko mu troche kwiczy a on biedny taki zagubiony:)

Właśnie polozna kazala mu przejść w inne miejsce bo stal w przeciągu. Boże jaki biedny. Nogi mu się trzesa

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa pewnie, że tak, ja też moim dawałam z butli jak musiałam wyjść, nie odrzuciły piersi, ale przewidzieć tego nie mogłam ;-) Ale nie ma się co na zapas martwić, będziemy się wspierać :-D

Kurde, ale młoda jest nieznośna, ryczy o wszystko i o nic... Wszystko jest na nie. Nie umie sobie miejsca znaleźć bez siostry. Już się boję co to będzie z noworodkiem. No i znów ryk bo nie chcę czegoś zrobić natychmiast po jej poleceniu :szok::baffled:

Agulqa_b kara, Tomek z Olą wczoraj uciekli dla mnie babkę czekoladową na prezent i ten du.reń całą zjadł!!! Wiesz jak Ola płakała ze mamusia nie spróbowała. Teraz shelman będzie miał ze mną ciężkie dni

Sprite strasznie dużo teraz młodych rodziców! Jak byłam ostatnio i gina to było dużo nowych ciężarnych a najlepsze ze to były gówniary z 2 klasy LO bo moja szwagierka je zna (choć ona starsza id nich)!!!!!!!!

jezyk no właśnie mam jeść przed pójściem spać, a że zasypiam koło 22.30 czasem 23, to o 22 wychodzi, że mam jeść.. Ale może faktycznie po prostu zjem więcej na noc.
Ja to mam nadzieję, że z karmieniem nie będzie problemów :)

Biedna psina heh :-D

Hehe biedny tatuś, jeszcze się oswoi :-D

Ja myślę jak tu wziąć neta do szpitala. Ja mam kom w play, ale moja lumia na simlocka w orange (używam jej do neta przez domowe wifi ;p) Taniej chyba mi wyjdzie kupić starter orange niż zdjąć simlocka. Z drugiej strony pasowalo by tego simlocka i tak zdjąć... :confused:

Jezyk tak! I to calusieńka!! Musimy bramkę do kuchni wstawić jsk na schody bo chwila nieuwagi a ten du.reń wyciąga pieczywo z chkebaka (nie wiem hak to robi), otwiera szafkę gdzue mam śmieci i wyciąga cały worek śmieci i bierze do siebie na miejsce robiąc przy tym syf dookoła, kradnie masło i zjada.... No psychiczny! Zostawiamy krzesłami ale czasem się komuś zapomni i złodziej w akcji

Megami tez kombinuje jak skołowac neta do szpitala :p

reklama
Sprite haha :-D chcialabym widziec Ł w takiej sytuacji z takim malenstwem :-D

Megami jak mozesz nie wykonac rozkazu krolowej?:p

Doggi nasz bernenczyk mial niecaly rok jak mialam rocznice komuni. Znosilismy zarciemz dworu do domu. Ty wiesz ze oparl sie lapami o stol i jak mama poszla po ostatnio ture wpieprzyl ok 30kawalkow miesa. Nie bylo jej moze z 5minut. Wje.bal wszystko. Cale mieso, salatki, owoce. Jakby kur.wa wczesniej nigdy zarcia niewidzial :p
To chyba wszystkie bernenczyki tak maja. Nasz identycznie robila. Jak byla caly daien sama to cale mieszkanie w smieciach bylo bo wyjela z kosza i porozpieprzala po mieszkaniu. Porazka!

Do góry