reklama
Agulqa z tym odciągniętym mlekiem zdarza się, że jak dziecko spróbuję z buteleczki, to już cyca nie chce ciągnąć, moja koleżanka tak miała. Za łatwo leciało z butli Ja to mam nadzieję chociaż te dwa miesiące pokarmić, może trzy i wystarczy.
agulqa_b
Fanka BB :)
Unita ja to w ogole bede chciala ok roku karmic ;-) a butelki chyba z medeli m.in sa takie co bobas musi sie naciagnac troche by lecialo ;-)
agulqa_b
Ja chce dlugo karmix piersia ale nie raz zdarzu mi sie gdzies wyjsc bez mlodego wiec wtedy nie widze innej opcji jak odciagnac i z butli
Laski, gdzie teraz jakas dobra oferta na tel jest? Chodzi mi o no limit do wszystkich minutu i smsy
Laski, gdzie teraz jakas dobra oferta na tel jest? Chodzi mi o no limit do wszystkich minutu i smsy
reklama
agulqa_b
Doggi jak mozesz byc tak okrutna i do domku go nie wpuscic?
W playu za 70zl jest no limit :-\ powalilo ich wszystkich. Chyba wezme w fm. Tam jest za 29,99zl nielimitowane minuty, plus 10zl nielimitowane smsy. Fakt ze bez tel i pakietu neta (mozna dokupic) ale umowa tylko na 5mcy. Co w tej chwili by mi sie podobalo :-)
W playu za 70zl jest no limit :-\ powalilo ich wszystkich. Chyba wezme w fm. Tam jest za 29,99zl nielimitowane minuty, plus 10zl nielimitowane smsy. Fakt ze bez tel i pakietu neta (mozna dokupic) ale umowa tylko na 5mcy. Co w tej chwili by mi sie podobalo :-)