reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy Ł dziadkowi wyliczyli zle eme i rente no i kazali mu kase zwracac, a pozniej sie okazalo ze zus tez musi mu oddac. I powiedzieli ze oddadza mu jak on im najpierw zwroci. Zamiast wziac i roznice wyliczyc. Cieloki ;-)
Nie znasz w inie kogos niedrogiego do wyprania dywanu?

Agulqa właśnie mam dywan w 2 praniu.... Przyjechał facet karcherem czy jak to się zwie wyprał i tak zaczął walić , że zawiozłam do prania gdzie indziej-w poniedziałek napiszę ci czy warto było i polecę bądż odradzę.

Mommy to czekam z niecieroliwoscia :-) w kaliszu mialam sprawdzonwgo, tu lipa. Nikogo nie znam. A tesciowa nie ma w ogole dywanow i tez nie zna... a ja bym chciala juz teraz wyprac bo przed samymi swietami kolejki i ceny pewnie dwa razy takie

Cześć. Jak nocka? u mnie pusta niestety, ból nie pozwalał się położyć, nogi wchodzą mi do d....
Jezyk - antybiotyk choć trochę zadziałał i czujesz ulgę??
Ja jak tylko przyjedzie do mnie mama jadę na IP bo już nie mogę wytrzymać, boję się badań bo to taki ból ale co zrobić. Muszę czekać na mamę żeby została z młodszą córką w domu. Starsza w szkole dziś cała w stresie bo mają konkurs recytatorski - stresują te dzieci od początku. Biedna nie mogła zasnąć.

Cześć dziewczyny.. ależ kiepską noc miałam a jeszcze na dodatek obudziłam się i na czczo cukier 98, już nie wiem co mam robić :-( Dopiero w przyszłym tygodniu idę do poradni..
karpanna trzymam za Ciebie kciuki!

Witam z rana

McPearl ja tam idę na łatwiznę, nigdy nie chce mi się czekać na ciasto pierników i mam przepis na takie błyskawiczne a są tak samo dobre, jak nie lepsze tak prawdę mówiąc :) i jeden dzień i gotowe :D

Mommy jsk tak się robi z okiem to magnez! W sensie wyplukuje się.
Rozstepami nie przejmuj się! Są kremy oilcoś które są bardzo dobre i one pomogą w wyblaknięciu :)

Agulqa_b, Mommy ja sama prałat dywan :D 3 razy taki był czyścioch :D

Karpanna a gadalas z lekarzem o tym bólu?? Powodzenia na IP daj znać od razu co i jak!

A ja dziś drugi dzuen dziecka, T ja znów zawozi bo dla odmiany on idzie na badania do teściowej, u niej krew i spirometria i dziś albo jutro do poradni na usg jamy brzusznej (trochę się martwię, bo musi mu naprawdę dokuczać skoro poszedł sam z siebie na badania :/)

Oglądaliśmy wczoraj "witaj w klubie" doooobry film no i nie dziwie się już dlaczego mathew zakosił oscara dicaprio, choć dicaprio w wilku z Wall Street tez dał czadu to ten film z góry był skazany na wygraną za treść i za ta jak mathew zagrał ten południowy akcent i jak udawał księdza, lekarza itp jak zmieniał się na potrzeby, super naprawdę super!

reklama
MommyTigger diety przestrzegam, po posiłkach jest ok, jem przed spaniem kanapkę z szynką ok 22.30, w sumie cukier rano mierzę koło 7.30.. Budzę się głodna, no ale to chyba normalne :-( Nie wiem co mam zrobić..

Do góry