reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mommy kup sobie magnez z wit B6 mój gin mówi ze dobrze się wchłania i generalnie pomaga, naturalnie może być ciężko z magnezem, a pijesz kawę? Bo kawa extremalnie wyplukuje magnez :/

Mommy 3/4 z nas łyka magnez, na początku ciąży mówił mi gin ze jak tylko jakieś poczuje skurcze choćby w nogach, rękach czy tiki w oczach to zaraz magnez brać i ja w sumie od około 12tc biorę magnez 3x3 tabl bo u mnie straszne skurcze wiec ja mam konska dawkę :/

Jenn nie ma się co bać! Jak będzie trzeba to będzie trzeba ale tobjuz końcówka wiec nawet jeśli ci dadzą co nie jest vpowiedxiane to krótko to potrwa a po ciąży szybko o tym zapomnisz :)

Wspolczuje Wam z ta kasa. Ja sie ciesze ze wyplata od pracodawcy wpada co miesiac

No ja mimo wszystko wolę być "pod ZUSem", bo wypłatę za ostatnie 3 miesiące pracy wywalczyłam dopiero składając pozew do sądu :wściekła/y:

Mommy, ale dlaczego miałabyś im zwracać?

karpanna, ja za szczyla brałam udział we wszystkich konkursach recytatorskich i mimo tremy i nerwów nie żałuję :-D A dla Ciebie powodzenia na IP!!!

Doggi, uuu, to kciuki za Męża na badaniach! Ja też dziś laba, mąż zawiózł Młodą, tak się z nim umówiłam, że jak ma do pracy na później, to nie ma spania, tylko ją zawozi, bo ja odbieram :-D

jenn, łooo, ja kanapkę z szynką lub serem (a właściwie resztki po Młodej) jem o 20 :-D

Ale luksus, Młoda w przedszkolu, Stary zaraz do roboty, a ja sobie spokojnie chatę ogarnę, żeby na weekend było czysto :-D

Nulini no to u nas 3raxy w tyg stary wozi Ole :) bo zawsze jak jedzie do pracy lub niemiecki na 8 to odcrazu zawozi Ole bo to po drodze :) Alecta niedawno na to wpadł bo wcześniej nie miał nadto czasu a teraz id niedawna troskliwy mąż sam wyszedł z inicjatywą żebym mogła odpocząć ja tylko wstaje Ole ucxesac a T w tym czasie idzie z psem na spacer i powiedział ze hak Stachu się urodzi to codziennie będzie ja woził :)

Doggi fakt, pocieszam się, że już niewiele zostało no ale jednak ;-)
Nulini ja normalnie kolację jem koło 18-19, no ale przy tej cukrzycy muszę jeszcze przed snem coś zjeść czego nigdy nie lubiłam ;-)

Doggi, eee, to ja i tak jestem za dobra, bo wstaję wcześniej, karmię Młodą, ubieram, czeszę, myję i chłop tylko zawozi :-D

jenn, ja jak zjem coś po 20, to zgaga całonocna murowana :baffled:

reklama
A ja mam dzisiaj tylko jedno dziecko w domu :p
Tymka zawiozłam do przedszkola żeby go nie ciągnąć do laryngologa, pojechałyśmy z Niksonem na babskie zakupy do Biedry i będziemy robiły dzisiaj ciasto czekoladowe :p

Doggi wrzuć przepis na pierniczki :-D
No i powodzenia dla T na badaniach.

Karpanna powodzenia na IP.

Idę jakieś śniadanie sobie zmajstrować, bo Lila zaczyna się domagać pożywienia :p

Do góry