reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

yggam moja nie ma umowy z nfz, przyjmuje tylko i wyłącznie prywatnie, dlatego na żadne badania nie mam zniżki, ale na leki - tak mi się wydaje - jest odgórnie przewidziane, że pacjentowi z danym problemem przysługuje refundacja leku. No ale pewności nie mam :sorry:, może się wypowie ktoś kto ma lekarza w rodzinie ??

Zdrowka dla waszych dzieciaczków!

Ostatnia edycja:
reklama
Karpanna a probowalas ziola szwedzkie na te hemoroidy? Polozna ze szkoly rodzenia mowila ze tez jest ok i na hemoroidy i na nacinane krocze po porodzie

Mommy to u nas byla stala grupa 5czy6 par i bylo miejsce i wszystko. Dzis bylo ostatnie spotkanie i milo wspomimam :-)

Doggi super ze jest lepiej!!!

Ja sie maluje jak gdzies jade czy do miasta czy cos, w domu jak siedze lub po wsi chodze to wtedy sie nie maluje ;-)

Ja chyba na razie 2 nie kupuje ;-) tylko 1 kupie a pozniej w trakcie sie zobaczy ;-) musze promocje obczaic ;-)

Laski zdrowka dla dzieciakow!
Jezyk daj znac co i jak z Toba :-)

Ja dzis wyszlam o 9.30 z domu i jeszcze nie wrocilam. Nampierw szkola rodzenia. Ogolnie zadowolona jestem bo rodze w koszulki szpitalnej, dla siebie mam nie brac podpasek, podkladow na lozku itp igd bo wsio jest. Dla mlodego ciuszki mam wziac tylko, pampersy i chusteczki nawilzane. Wszystkie kosmetyki maja itp.

Bylismy w biedzie, za 15zl lovela plyn do bialego. Kupilam a co mi tam. Tesciu ma jakis przywiezc jeszcze z niemiec do bialego i kolorow. Kupilismy mopa i za 13zl jakas lampke w biedzie do mlodego. Taka co sama sie zapala jak sie w pokoju sciemni. Zobaczymy co i jak ;-)

Agulqa - jak zastrzyki mi nie pomagają to ziółka nie dadzą rady. Jak nie wyrobię do jutra to pojadę na IP tylko nie wiem czy na ogólnę gdzi ejest chirurg czy na położniczą. Ostatnio jak byłam 24 t.c byłam na połozniczym, Tam usg i badanie ginekolo - o matko bolało jakbym rrodziła a potem badanie chirurgiczne. od 9 chodzę i płaczę . Nie mam jak jechać teraz bo do szpitala 12 km i dzieci pod opieką. Mąż w pracy.

Dostalam antybiotyk ospamox, dawka zmniejszona więc mam brać 4 razy dziennie. Smarowac amolem. Nurofenu nie mogę bo jestem na niego uczulona, a inny który chciał mi zapisać nie może być stosowany w 3 trymestrze. Po antybiotyk zaraz jadę bo w żadnej aptece nie było i zamówiony na popołudnie. Lekarz wziął mnie do gabinetu jak tylko pojawilam się w poczekalni, więc nie musialam dodatkowo siedzieć w zarazkach.
Mam nadzieje, że szybko pomoże.
Jeszcze jak na złość mąż ma dziś dzionke więc sama wszystko zalstwiam.

Ja tylko na chwilę. Oto jaki zakup dziś zrobiłam!!!

To znak! Coraz bliżej święta :) daruje wam radość jaka mnie napotkała kupując ten napój :D

Załączniki

• 1415805680279.jpg
    1415805680279.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
LayDeeK ja też ale dziś poczułam radość jak zobaczyłam gwiazdora na etykiecie :) śpiewaj tururururu ru ru rurururu coraz bliżej święta :)

Do góry