reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi dobrze, że już chociaż trochę lepiej.

Karpanna mi się wydaje, że to bez znaczenia czy idziesz prywatnie czy nfz.
Kojarzę, że w poprzedniej ciąży też miałam jakieś leki i były normalnie refundowane, ale na wszelki wypadek możesz się jeszcze dopytać zanim się zapiszesz.

reklama
DOGGI - dobrze że już lepiej :-)

ALECTA - to ja taki szok przeżyłam po 2 miesiącach nie malowania jak się umalowałam :-D :-p

Dopiero wstałam ... a pogoda taka że nic tylko znowu się kłaść :baffled:

Ja teraz od tygodnia w szpitalu się nie maluję. .niech skóra odpocznie :-)
Doggi już bliżej niż dalej, dasz radę !
Karpanna zawsze lepiej się upewnić niż niemilo rozczarować.
W Krk pogoda super. .słonko cały czas zagląda przez okno. .

Hej ja tylko melduje sie dzisiaj odgruzowuje mieszkanie. Jas po 4,5 tyg poszedl do przedszkola. Trzymajcie kciuki zeby go chorobsko nie dopadlo znowu. Pozniej was ponadrabiam.

Doggi, to dobrze, że lepiej.
Ja to chyba się maluję kilka razy do roku ;-)
O masakro, źle mi się spało w nocy i położyłam się po śniadaniu. Spałam 2 godziny, ale za to teraz świetnie się czuję :-D

No ja się nie malowałam, bo i tak w domu z dzieciakami siedziałam i nigdzie nie wychodziłam.
W sumie fajnie tak spojrzeć w lustro i ujrzeć człowieka :p

reklama
Ja się nie malowałam bo miałam masakrę z cerą i nie chciałam tego jeszcze pogorszyć :-p teraz też tylko okazyjnie tak śmigam po mieście nie umalowana i w dupie mam :-p

GOSIANIE &&&

ELUTKA - Jak tam w ogóle w szpitalu kiedy wychodzisz ?

Do góry