reklama
Powiem wam kochane,ze test zrobilam 19 maja i do teraz nie mogę uwierzyć w to
A mialam juz dwa usg książka juz jest.
Hmmmm tylko jakos nie bardzo ciążowo sie czuje.
Cycki bolą ale po sciagnieciu biustonosza,no i nak dotykam kolo skutków,i ten ból podbrzusza tak jakbym zaraz okres miala dostac i mega apetyt ciagle cos szamam.
Az sie tego boje 8)
Inaczej jak narazie niz z poprzednimi ciazami.
A co do zachcianek w pierwszej ciąży słodkości pod każdą postacia i chlopak
Druga ciaza kwasne potrawy chinskie itd i tez chlopak.
Mdlosci i wymioty do konca ciąży to jedynie bylo w obu takie samo.
Mam nadzieje,ze tym razem obejdzie sie bez tego
A mialam juz dwa usg książka juz jest.
Hmmmm tylko jakos nie bardzo ciążowo sie czuje.
Cycki bolą ale po sciagnieciu biustonosza,no i nak dotykam kolo skutków,i ten ból podbrzusza tak jakbym zaraz okres miala dostac i mega apetyt ciagle cos szamam.
Az sie tego boje 8)
Inaczej jak narazie niz z poprzednimi ciazami.
A co do zachcianek w pierwszej ciąży słodkości pod każdą postacia i chlopak
Druga ciaza kwasne potrawy chinskie itd i tez chlopak.
Mdlosci i wymioty do konca ciąży to jedynie bylo w obu takie samo.
Mam nadzieje,ze tym razem obejdzie sie bez tego
Niezmienił daty porodu:-)Maadlen81 Woow 10tc nie łapiesz się na grudzień?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ja też wiem, kiedy mam owulację, bo wtedy z bólu nie mogę na dupie usiąść, ale skąd wiadomo którego dnia doszło do zapłodnienia? Przecież mogło w dniu po owulacji, albo i dwa, bo plemniki były we mnie codziennie, tylko nie wiadomo, kiedy się dopchały
Matko, ale u mnie wszawa pogoda :-(
Jeszcze dzisiaj nerwowy dzień przede mną, dzwonię do szefowej po wyjaśnienia, mam nadzieję, że nie będą chcieli mnie wydymać
Matko, ale u mnie wszawa pogoda :-(
Jeszcze dzisiaj nerwowy dzień przede mną, dzwonię do szefowej po wyjaśnienia, mam nadzieję, że nie będą chcieli mnie wydymać
Hey, u nas też pogoda pod psem. Muszę zaraz wstać bo koleżanka mnie poprosiła żebym po dresy fi Lidla weszła wrr... Ja to zawsze daję się w coś wrobić.
Nulini ciekawe co Twoje szefostwo kombinuje. Ty jednak jak jesteś w ciąży to jesteś bezpieczna.
Nulini ciekawe co Twoje szefostwo kombinuje. Ty jednak jak jesteś w ciąży to jesteś bezpieczna.
U nas też pogoda okropna zaraz trzeba z małym do szkoły. Fajnie że przybywa styczniowych skarbów.Niewiem czemu ale mam wrażenie że to moje zapalenie skonczy sie szpitalem.
reklama