reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Nulini nie moga Cie zwolnic a nawet jak to zrobia to musza cofnac wypowiedzenie,jak pokazesz ze bylas w ciazy,wiec jestes chroniona :-)
Nawet jak kobieta ma umowe czasowa,ktora konczy sie w trakcie ciazy to musi byc przedluzona do dnia porodu :-)

reklama
Mi obojętne co będzie, ale mam przeczucie, że będzie drugi chłopak. Przy Filipie mi się sprawdziło. Nawet mnie lekarz chciał wkręcić, że dziewczynka, to powiedziałam, że to niemożliwe;)

Ja miałam puste jajo płodowe w grudniu, czekałam uparcie do 12 tygodnia i nic niestety. Ale u mnie od początku nie widział. Pęcherz ciążowy był już wielki a zarodka brak.

Ewi kochana, a miałaś ciałko żółte wtedy?
Dla mnie najważniejsze jest by dzieciątko było zdrowe. Jak synek, to przynajmniej już wiem co i jak bo jednego już mam, a jak dziewczynka to będzie moja upragniona parka. Tak czy siak byle 2 ręce, 2 nogi, 20 paluszków i cała reszta

Oj jak u mnie będzie córka to będzie mega ksiezniczkowy pokój :D

Na infekcje dróg moczowych żurawina!!! Najlepiej świeża, ew. sok. I duuuuuuzo pic wody, dużo sikać i wyplukiwac cholerstwo!

A przez tą moją ciążową śpiączkę nie obejrzałam wczoraj "Teorii chaosu"!!! :wściekła/y:
Nawet mój ukochany Jason nie był w stanie wygrać z moją sennością... :-(
A to chyba jeden z nielicznych filmów z nim, którego nie widziałam! :szok:

Oj a ja Wam zazdroszczę zachcianek bo mnie mdli na samą myśl o czymkolwiek. Najchętniej nic bym nie jadła. dziś jestem na kromce chleba z masłem i jednym toście. Tragedia normalnie...

Bada m. dopisz mnie na 9.06.

Ostatnia edycja:
McPearl ja mam rano ale takie prawie nic ale wieczorami kolo 20 zaczyna się siwy dym :/

wgoracejwodziekapana witaj, szkoda ze tak późno wizyta ale przynajmniej dużo już zobaczysz :)

agus123 moja mama mówiła ze jak że mną w ciąży była to tonami jadła pomarańcze, z bratem wszelkie serki i twarozki a z siostra co tylko jej w ręce wpadło ;)

Filipiamama o matko chcę sok pomidorowy, musze jutro kupić! :)

McPearl mnie zapach kawy odrzuca, nie mogę go znieść :(

Nulini ja nie wierzę wvto wszystkie zabobony ale co do słodkiego, Mo kurcze ja normalnie nie jadam słodyczy wole.konkret a z Olka tylko princessa, kinder Bueno itp teraz manto samo codziennie knoppersa musze zjeść ;)

Mama Blogerka ja też chcę drugą córe, żeby ola miała siostrę najlepszą przyjaciółkę jak ja i poza tym tworzę moją armię przeciwko mojemu T :)

Nulini ja wiem kiedy mam owulacje wtedy mam "chcice" alecta strasznie mnie brzuch boli i śluz mam taki, że wkładkę musze nosić ;)

U Oli była dziś koleżanka- Fiona, potem przyszła jej mama z bratem i padam na twarz, już nigdy złego słowa mię powiem na mojego annioleczka z rozkami ;) ona przy tej dwójce była jak te dzieci z filmów co mają ojca wojskowego ;) szalony dzień ;)

Oo, a mnie na dziecięce akcesoria marzy się temat przewodni typu sterowiec Zeppelin albo balon - takie kreskówkowe sobie upatrzyłam :) Bardzo podobają mi się takie obiekty latające ;D

reklama
Czesc dziewczyny :)
I ja chce do was dołączyć :)
Styczniowka poraz kolejny ;)
Pierwszy syn z 2 stycznia 8 lat
Drugi syn 15 listopad 4,5 lat.

Ciaza potwierdzona dzis mialam drugie usg i wychodzi 5t6d termin na 22 styczeń.

W skrócie powiem,ze wczesniej spore problemy hormonalne torbiele itd.po leczeniu staranka pod okiem lekarza i ciężko z owulacja dwie slabe ciąże ktore poszly z okresem.zabardzo juz tym żyłam to bylo rok temu.
Zaczelam inwestowac czas w siebie sport diety szkola -10 kg.
Pogodzilam sie i niemyslalam juz o kolejnej ciąży .
Potem wyjazd wyluzowalismy z mezem,i wizyta u gina bo pomieszalo mi sie z okresem bole brzucha myslalam ze znow problemy powrocily.
A zdziwilam sie gdy gin po zbadaniu oznajmil ze wszystko super i do tego wczoraj owulacja.
Po 12 dniach od owulacji test i ciąża .
Takze jest to dla mnie niespodzianka duza :)
Ale bardzo sie cieszymy wszyscy ;)

Do góry