reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Sylwi, mialam mieć, ale nie mam, bo dzwoniłam i gin kazała przyjechać jutro, bo ma mniej pacjentek (a to nie jest wizyta, wiec między pacjentkami mam wejść). ale dopiero w niedzielę wieczorem wzięłam ostatnią dawkę leków. więc wypadałoby zrobić ponowny wymaz (grzyba już raczej nie ma, ale od czasu poprzedniego minęło już prawie 3 tyg. i nie wiem jak tam bakterie). może przesadzam, ale nie daje mi to spokoju. powiedziałam o wymazie, a ona że nie trzeba. i co?

U mnie nocka też średnio... Co chwię się przebudzałam, coś źle mi się spało, raz mi duszno raz gorąco... Uszy, przy szyji i gardło mnie dalej napiernicza i nie wiem do laryngologa iść najlepiej czy jakiego lekarza? Nic mi się dzisiaj nie chce, na szkołę rodzenia mamy jechać kurde nie wiem czy pojedzimy, nie mam siły , pełno ludzi będzie i co mi się nie podoba, co chwile ktoś odchodzi i przychodzi nowy-nie ma takiej grupy ze tyle i tyle osób i koniec i sajgon na tej małej salce jest... :angry:

Mi się wydaje, że przydałby się, bo niby skąd wiadomo, że nic nie ma. Ale ja tam nie znam się.

Co do skierowania na cc to też mi się wydaje, że okulista i psychiatra mogą wystawić. Karpanna jeśli masz cierpieć to próbuj załatwić. Cesarka to nic strasznego.

ja wolę mieć zrobiony, tym bardziej, że moje wymazy zawsze coś pokazują niestety. zresztą po antybiotyku też zostały pojedyncze gronkowce, a ona powiedziała, że tym się juz przejmować nie trzeba. no może faktycznie. ja lekarzem nie jestem, ale nie podoba mi się taka odpowiedź. i niestety sprawia, że czuję się zagubiona i wystraszona. jeżeli drugi lekarz powie tak samo-uwierzę. poszłabym sama do lab. ale tam robią tylko wymaz ze ścianek pochwy bez wziernika, a ja potrzebuję też z szyjki. najpóźniej w piątek będę miała wizytę i mam nadzieję, że wszystkiego się dowiem. mam nadzieję.

Karpanna, ale Tobie jako kobiecie w ciąży jakieś pierwszeństwo nie przysługuje?!
Przecież to jakaś totalna porażka!

Pierwszy raz od tygodnia się umalowałam i aż mi dziwnie na sama siebie w lustrze patrzeć:-D

reklama
Dziś ze mną o niebo lepiej! Spałam prawie całą noc i dziś już w miarę ok skurcze wciąż ale takie jak wcześniej czyli to do czego przywyklam ;)
Wydaje mi się, że to była łagodna kolka nerkowa, wszystko się zgadza, tylko ból był mniejszy trochę nuż zwykle ale dopiero dziś nadto wpadłam bo jak rano wstałam i poszłam siku to miałam czerwony mocz czyli taki jak zawsze przy kolce...
No i w końcu coś zjadłam bo 24h nic nie jadłam :/

Do góry