reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witaj nowa koleżanko o bardzo długim nicku:-) szkoda,że na wizytę musisz jeszcze tyle czekać,ale na pewno wszystko będzie dobrze:happy2:

McPearl ja mam też wieczorne i poranne,najlepiej się czuje popołudniu

reklama
witam i ja nową mamę i gratuluję fasolki
kobitki ma któraś na zbyciu pomarańcze bo w tej ciąży wprost objadam się nimi dziś zjadłam juz 8 sztuk i chcem jeszcze :-D

Witam wszystkich serdecznie. Kochane powiedźcie mi co brałyście na silne zapalenie dróg moczowych. mi przepisali antybiotyk bo wyniki fatalne bardzo dużo leukocytów i białko w moczu no i bardzo liczne bakterie, a nerka boli jak diabli. A tu wolne się kończy i do roboty trzeba iść.

Agus ja jadłam pomarańcze nałogowo w poprzedniej ciąży plus jak widziałam Mirindę to aż się telepałam i musiałam zaraz wypić. Mam córkę;)

Justyna mi dawali w szpitalu tylko urosept więc chyba silne nie było skoro obyło się bez antybiotyku.

Kurde jak mnie brzuch boli, naspę zjadłam, leżę i nic nie przechodzi...

Witam nowe Stycznióweczki;)

Ja z Filipem jadłam pomarańcze i teraz też mam fazę na pomarańcze;) Ciekawe co to znaczy;) To samo mam z sokiem pomidorowym;) Z mirindą zresztą też;)

Justyna ja na bakterie w moczu mam antybiotyk, ale ja mam dużo bakterii, a brak objawów.

Ostatnia edycja:
Ja też właśnie się posiłkowałam nektarynką, pomarańczy niestety brak...nie wiem już co jeść, tak mi dziwnie od 2 dni, mdło. Ja to ostatnio zmieniał smak o 180 stopni. Mało na co mam ochotę. Kawa to właściwie nie chce mi przez gardło przechodzić, choć jeszcze 2 tyg. temu jak ją tylko poczułam to musiałam sobie wypić. Ale z drugiej strony podobno mdłości to dobry objaw, a po moim już praktycznie żegnaniu się z fasolką czuję ulgę, że je mam ;-)

reklama
Do góry