reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

jeżyk gratulacje dla Kacpra, niezły jest :szok:

agulqa mnie tez stopy bolą! i zrobiły się takie nadwrażliwe, jak stoję pod prysznicem to mnie gniotą te wypustki w brodziku, nigdy tego nie miałam!

Doggi też mi się ulewa i też zdarzyło mi się, że mnie to obudziło, uroki ciąży....:baffled:

Ja ciągle mam coś z tymi plecami, ale bylam u tego rehabilitanta i to jednak od ciąży, tzn. od kręgosłupa piersiowego w którym coś uciska na nerwy i dlatego boli mnie z boku, zalecił ćwiczenia delikatne to ćwiczę. Jest ogolnie trochę lepiej...

reklama
Jeżyk gratulacje dla Kacpra!
Emilchen, a jakie ćwiczenia Ci zalecił?
Może też bym sobie coś poćwiczyła, bo ostatnio jest coraz gorzej.
Chociaż ostatnio mi bardziej dolna część pleców dokucza niż górna :-/

Oczopląsu powoli dostaje od półsłupków.
Aaaaa, a jeszcze tyle do końca.

Jezyk super, zdolny Wasz Kacper!

Doggi mnie stopy caly czas a uda jak juz usiade by odpoczac to tak je czuje ze masakra.
A skad wiesz ze kaczka T byla dobra skoro byla T?:p

Emilchen ja mam wanne na szczescie. Jak pizgne czasem do wanny pelnej wody to uuuuulala jak mi dobrze ;-)

A u nas jak zwykle lipa. Tzn na 17 mial przyjechac do Ł klient. Oczywiscie niemodbiera tel i do tej pory go nie ma

Wściekła jestem jak nie wiem! Czekam aż łaskawie panowie przywiozą lodówkę, ramy czasowe dali świetne 11-21.. Czyli cały dzień jestem uwięziona w domu, ach i jak tu się nie denerwować w ciąży:wściekła/y:
Dobrze, że chociaż mały sobie wesoło fika, chociaż dzisiaj czuję go dosyć wysoko, także moje biedne żebra drżą ze strachu :-)

alecta nie wiem czy będę umiała opisać hmmm
1. leżysz na plecach, ręce rozłożone szeroko, jedna noga chyba prosto leży (chyba, bo on mi pokazywał na mnie ale mogłam coś pomylić :-p), a drugą też bez zginania przekładasz na drugą stronę (np. lewą nogę na prawą stronę) i jednocześnie głowę mocno odchylasz w kierunku przeciwnym (czyli tu akurat noga idzie w prawo to ty patrzysz w lewo)
2. leżysz na boku, nogi podgięte, tę rękę którą masz u góry odchylasz wyprostowaną do tyłu i jednocześnie wzrokiem podążasz za tą ręką - czyli np. leżysz na prawym boku, lewą rękę ciągniesz do tyłu czyli w lewo i patrzysz za nią w lewo :-p:rofl2::rofl2:

Wybacz ale inaczej nie umiem opisać :sorry2:

A co do mojego bólu - kłucia w konkretnym miejscu, mówił, że można podłożyć taką średnio twardą piłeczkę w to miejsce i po prostu leżeć na niej kilka minut...

reklama
Do góry