reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeek wrzuciłam leniwe na wątek przepisowy :-)

Zbieram się niedługo po moje potworki.
Mam w planie wspólne oglądanie bajek :-)
Któraś kiedyś pisała chyba coś o tej bajce "Krudowie" fajna?

Karpanna z Inowrocławia ale do Bydzi tak często jeźdźe , że serio już mam dosyć czasami ;-) Chociaż na początku ciąży było jeszcze częściej bo do biziela do diabetologa co rusz jeździłam a teraz już chociaż to mi odpadło.

Ubieram się i idę zamówić firanki do małego... Głowa coś zaczyna mnie boleć....

Agulqa spoko, zapisuję was na maj, czerwiec :))))

Sprite Ty to z tego co pamiętam wiesz dokładnie co tam pływa hehe... Jednak nawet jak będzie taki nakaz to i tak to jest niestety nie do upilnowania. U nas troche basen kosztuje więc nie przychodzą jacyć oblesie. Właśnie jakbyście przyjechali to do parku wodnego zachęcam. Jest taki tańszy bilet kombi zoo+aquapark :)))

Jeżyk już kilka razy robiłaś te pierogi? Szalejesz widzę :))) Może i ja wreszcie spróbuję...

Tasia wszystkiego naj, naj... To Ty jak ja skorpionik :))))) Tak bardzo chciałam aby moje dzieciaki były z tego znaku i nie wyszło hehe...

Suseł a jest tak źle z tym łożyskiem? Zapytajcie sie mechanika czy jest luz na łożysku czy jeszcze nie i tylko szumi. Jak nie ma luzu i koło ładnie się kręci to możecie spokojnie jechać a jak jest luz lub koło ciężko chodzi to niestety nidyrydy. Jakie masz auto bo możecie przecież sami załatwić łożysko. Zadzwoń tu: Części zamienne do samochodów osobowych, dostawczych, ciężarowych | Fota S.A. i jeszcze mamy sąsiada co ma sklep z częściami. Powiedz tylko co i jak to może uda się załatwić na jutro.

Ostatnia edycja:
Sprite jak ktos jest oblesny i brudas to nawet prysznic na chwile przed wejsciem do basenu nie pomoze ;-)

Mommy ja tez prowadze bo uwaga Ł nie ma prawka. A wiesz mniej wiecej jak porodowka wyglada tam? Ja ciagle nie pamietam gdzie chcesz rodzic :-D o doczytalam. Ile to km od ina?

Ja na szczescie do samochodu to tylko musze plyn do chlodnicy kupic i do spryskiwaczy i laba mam nadaieje do wiosny. No i opony wymienic :p

Jezyk wrzucaj! Ja tez chce przepis. Z czym te leniwe robisz? To sa te z maselkiem i cukrem?

Aza- już z kilkanaście odkąd się nauczylam :) naprawdę sprobuj nie jest tak trudne jak się wydaje, tylko zabiera dużo czasu.

Agulqa- wrzucilam przepis na ciasto na pierogi ruskie. Przepis na farsz też?
Od leniwych jest Alecta :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry