reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Moja babcia takiej używa i sobie bardzo chwali :)
Też muszę kupić, bo święta coraz bliżej, a mi się nie chce pojedynczych sztuk lepić :-)

reklama
Zaraz wrzuce na farsz. Ale tylko na ruskie bo z mięsem nie jemy. Mi żadne formy nie podchodzą, kolka wycinam dużym kubkiem i sama lepie.

Tasia sto lat!

Gosiane halny Was tam do jakiejś klatki nie przycisnął? :-D

Pierogi... Lubię jeść, ale nie lubię się babrać w tej mące... Podsypać to trzeba, potem posprzątać, brrr ale raz na czas zrobić trzeba :-p

Moje dzieciaki mają wagary do końca tygodnia.
Nikola kaszle masakrycznie.
Daję jej Eurefin, ale na razie poprawy nie widać, Tymkowi z nosa cieknie i strasznie cyckowaty jest.
Niech mają kilka dni dziecka i z mamusią będą siedzieć,
Oczywiście w piątek zwiariuje (jutro mąż po służbie będzie z nami w domu), ale czego się nie robi dla zdrowia dzieci :-D

Doggi znasz może Paulinę N pseudonim Zupa?

Tasia ooo to najlepsze życzenia :-) :-*

U nas tez piękna pogoda :-)
Nina z koleżanką latają po tym wielkim placu zabaw chociaż ta jej koleżanka coś słabo bo boi się wchodzić na połowę :-/ Kuba teraz poleciał z nimi :-D ja też chwile byłam ze zjeżdżalni nawet sobie zjechałam :-D myślałam że trudniej będzie (dla zainteresowanych tu jesteśmy loopysworld.pl)

AZA skorpiony rządzą :-D

reklama
alecta, ja mam Młodą od poniedziałku i już wariuję, a gdzie tam do weekendu :confused2: Też smarki, ale takie obleśne, gęste, plus tragiczny kaszel :wściekła/y:

A w weekendy pracuję 11-19, cieszę się, bo będę wracać do domu zanim Młoda pójdzie spać ;-)

Do góry