reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi nienawidze Cie nie musialas swojej zgagi wysylac do mnie!!!! Dzis meczy mnie po wszystkim:-(
LayDeek ja nie próbowałam ale kolega przynosił do pracy ugotowane i mówił, że nic się nie rozkleja. Ja mam cos takiego: FORMA MATRYCA DO PIEROGÓW NA PIEROGI PIEROŻNICA 14 (4754123435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moje dzieciaki mają wagary do końca tygodnia.
Nikola kaszle masakrycznie.
Daję jej Eurefin, ale na razie poprawy nie widać, Tymkowi z nosa cieknie i strasznie cyckowaty jest.
Niech mają kilka dni dziecka i z mamusią będą siedzieć,
Oczywiście w piątek zwiariuje (jutro mąż po służbie będzie z nami w domu), ale czego się nie robi dla zdrowia dzieci
Doggi znasz może Paulinę N pseudonim Zupa?
Nikola kaszle masakrycznie.
Daję jej Eurefin, ale na razie poprawy nie widać, Tymkowi z nosa cieknie i strasznie cyckowaty jest.
Niech mają kilka dni dziecka i z mamusią będą siedzieć,
Oczywiście w piątek zwiariuje (jutro mąż po służbie będzie z nami w domu), ale czego się nie robi dla zdrowia dzieci
Doggi znasz może Paulinę N pseudonim Zupa?
bada m.
Fanka BB :)
alecta zdrówka dla łobuziaczków
femme fatal
Mama Ninki :)
Tasia ooo to najlepsze życzenia :-) :-*
U nas tez piękna pogoda :-)
Nina z koleżanką latają po tym wielkim placu zabaw chociaż ta jej koleżanka coś słabo bo boi się wchodzić na połowę :-/ Kuba teraz poleciał z nimi ja też chwile byłam ze zjeżdżalni nawet sobie zjechałam myślałam że trudniej będzie (dla zainteresowanych tu jesteśmy loopysworld.pl)
AZA skorpiony rządzą
U nas tez piękna pogoda :-)
Nina z koleżanką latają po tym wielkim placu zabaw chociaż ta jej koleżanka coś słabo bo boi się wchodzić na połowę :-/ Kuba teraz poleciał z nimi ja też chwile byłam ze zjeżdżalni nawet sobie zjechałam myślałam że trudniej będzie (dla zainteresowanych tu jesteśmy loopysworld.pl)
AZA skorpiony rządzą
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, ja mam Młodą od poniedziałku i już wariuję, a gdzie tam do weekendu Też smarki, ale takie obleśne, gęste, plus tragiczny kaszel
A w weekendy pracuję 11-19, cieszę się, bo będę wracać do domu zanim Młoda pójdzie spać ;-)
A w weekendy pracuję 11-19, cieszę się, bo będę wracać do domu zanim Młoda pójdzie spać ;-)