reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej ja wlasnie odespałam w koooncu, bo od kilku dni jak zombie chodzilam. U mnie normalnie lato prawie, w zoo byłam rano z Jasiem i w samym swetrze, teraz tez niezle przygrzewa. Czekam az sie obudzi i lecimy na spascer dalej. Szkoda pogody.

Ja uwielbiam tez pierogi! Planuje wlasnie zrobic niedlugo to przetestuje przepis :)

Tasia​ wszystkiego naj!!

reklama
Jezyk aaaaa... ja myslalam ze wy mowicie o tych co z maselkiem i cukrem sie je ;-)

Aza a ja nic nie umiem :p

Mommy moj Ł wlasnie gadal z jakas kolezanka. Ona rodzila w bydzi w szpitalu 2? Cokolwiek to zmaczy :p mowi ze zaluje i nie poleca :p

ja za pierogi się sama (czytaj,bez męża,mamy ) sie nie biorę,farsz zrobię jaki chcecie,ale lepienie nie dla mnie :-pnie mam cierpliwości,szlak mnie trafia ,wiele razy próbowałam i nic z tego

A ja dzis dla odmiany zrobie zupe pomidorowa bo do pierogow nie mam cierpliwosci:tak:

Tasia spelnienia marzen!!:-)

Wrocilam wlasnie od lekarza i mam zapalenie oskrzeli:baffled: takze antybiotyk lozko i tyle:no:

Tasia wszystkiego najlepszego!!!
Lay DeeK ja też się boję jak to będzie jak już maleństwo się pojawi, przecież będzie takie delikatne, małe i kruche.. aż strach się bać.

Jak tak sobie czytam jakie pyszności robicie, to mi ślinka cieknie.. a ja nie mogę takich rarytasów. Za możliwość zjedzenia czegoś słodkiego dałabym się pokroić. :-(A pierogi też uwielbiam, nawet bym się zajęła lepieniem chociaż tego nie znoszę. Dlatego z niecierpliwością a jednocześnie ze strachem czekam na styczeń.

Jezyk - a daj przepis na farsz moze byc na ruskie albo z miesem

Alecta - ja też robię z takiego przepisu leniwe mniam wychodzą polecam z jogurtem i cukrem

reklama
Do góry